Af - 14/06-17 22:41

Amerikansk skolelærer hjalp en 12-tals elev - men det gav totalt bagslagAmerikansk skolelærer hjalp en 12-tals elev - men det gav totalt bagslag

Går den, så går den.

storybild

Modelfoto. (Billede: Scanpix)

Eksamen er de flittige elevers fest. Alligevel fik en dygtig amerikansk elev lidt for meget hjælp af sin lærer. Så meget, at det nu har fået alvorlige konsekvenser for læreren.

På en skole i USA i Bronx skulle eleverne op i historieeksamen, hvor Alyssa Palmer, som er en af de kvindelige lærer på skolen, vidste, hvordan historie-eksamenen skulle forløbe. Hun havde nemlig adgang til spørgsmålet, som eleverne skulle op i.

Det skriver New York Post.

Ung mand blev lokket i Facebook-fælde om falsk eksamen
Ung mand blev lokket i Facebook-fælde om falsk eksamen

Læren valgte at hjælpe en af de dygtige elever og ringede til hende få timer før eksamen og fortalte, hvad spørgsmålet gik ud på. De kunne måske have sluppet afsted med det, så ingen opdagede deres snyd, men sådan gik det ikke.

Eleven valgte nemlig at slå det op på Facebook, så alle andre kunne få gavn af informationerne. Med Caps Lock slået til skrev hun, hvad emnet gik ud på i detaljer og skrev 'Deeeeel' i slutningen af sit opslag.

Universitet begik dum fejl: Nu må Natasia droppe drømmelejligheden
Universitet begik dum fejl: Nu må Natasia droppe drømmelejligheden

Det var dog ikke alle fra skolen, som synes, det var en god ide at snyde med deres eksamen, derfor kontaktede to elever skolen og fortalte om det mystiske Facebook-opslag. Det fik skolen og politiet til at efterforske, hvad der var sket, og hvem der stod bag.

Eleven ville ikke fortælle sandheden om, hvem der havde givet hende beskeden og kom med flere forklaringer. Det viser en rapport, som New York Post har læst.

De glædede sig vildt til at blive færdige på uni - så tikkede denne mail ind
De glædede sig vildt til at blive færdige på uni - så tikkede denne mail ind

Men de fandt frem til, at det formegentlig er Alyssa Palmer, som står bag. Elevens bror fortalte nemlig sandheden.

Alyssa Palmer endte med selv at sige op, og hun har siden da ikke været til at finde. Derfor er hun aldrig blevet forhørt om sagen. Men Michael Aciman fra 'Departman of Education' siger, at hun ikke kommer til at arbejde i afdelingen længere.

LÆS OGSÅ: Dansk eksamen blev aflyst efter meget, meget dum fejl

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx