Af - 06/06-16 20:55

TV: Her forsøger desperat spækhugger at begå selvmordTV: Her forsøger desperat spækhugger at begå selvmord

Mens flere organisationer kæmper for at få fjernet 'Morgan' fra SeaWorld i Tenerife, er spækhuggeren blevet drevet til vanvid af de kummerlige forhold.

Spækhuggeren Morgan blev født i frihed, men for snart fem år siden blev hun indfanget og transporteret til SeaWorld i Tenerife, hvor hun nu underholder turister tre gange om dagen.

Allerede for to år siden slog britiske medier alarm, efter det kom frem, at Morgan førte en mareridtstilværelse, som tydeligvis gik ud over hendes sundhed.

SeaWorld stopper med at avle spækhuggere
SeaWorld stopper med at avle spækhuggere

Flere organisationer har i årevis kæmpet for at få SeaWorld til at frigive spækhuggeren, men det nægter forlystelsesparken. Og nu betaler Morgan prisen for deres stædighed.

For få uger siden vakte det stor bekymring, da spækhuggeren pludselig begyndte at svømme med fuld fart ind i glasplader og betonkanter i det, der lignede et bevidst forsøg på at skade sig selv - eller et fuldstændigt desperat forsøg på at undslippe det alt for lille bassin.

Fanget på skjult kamera: Anmeldt for sex med delfin
Fanget på skjult kamera: Anmeldt for sex med delfin

Og forleden gik det så helt galt, da Morgan for øjnene af personale og tilskuere hoppede ud af sit bassin og lå apatisk på jorden i mere end ti minutter - en aktion, der kan slå spækhuggere ihjel, fordi de bliver mast under deres egen vægt.

Nogle publikummer reagerede ved at blive bange, mens andre gik hen og tog selfies med spækhuggeren. SeaWorld reagerede ved fortsat at nægte at løslade deres guldfugl.

Du kan læse mere om Morgans tragiske skæbne i denne artikel fra 2014.

LÆS OGSÅ: SeaWorld dropper (næsten) udskældt spækhugger-show

LÆS OGSÅ: Snart er det slut med spækhuggere i denne SeaWorld

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx