27/03-16 06:10; Opdateret: 27/03-16 09:41

Misfornøjet kunde skamklipper kvindelig frisørMisfornøjet kunde skamklipper kvindelig frisør

En mand var åbenbart så utilfreds med sin klipning, at han truede frisør med kniv og tog saksen i egen hånd.

Bildstrecke im Grossformat »
- Største irritation for mig er, når en kunde bare sidder med mobilen fremme eller er dybt optaget af et personligt problem, siger Michael Silver, der blandt andet har arbejdet sammen med Kim Kardashian. - For det første, så ring lige og sig at du er forsinket, siger Matt Fugate, der har arbejdet for Lena Dunham. - Og kom ikke ind og kræv din tur, når vi har taget en anden kunde i stedet for dig. - Krydser du benene vil det gøre din klipning ujævn og ulige, fortæller Lacy Redway, der har arbejdet med Olivia Palermo. - Jeg elsker, når venner får en fælles klipning. Men pigen der kommer ind med syv af sine veninder og vil have en fest er lidt for meget, siger Matt Fugate. - Når du gør det, hiver du håret ud af hænderne på mig, hvilket gør, at jeg skal starte forfra, og det kan komme til at tage betydeligt længere, fortæller Daniel Galvin. - Jeg ender altid med at skære mig, siger Jennifer Yepez, der har arbejdet med Gigi Hadid. - Kom ikke ind og sig, hvor forfærdelig din sidste frisør var. Det er et lille miljø og alle stylister gør deres bedste for at give dig, hvad du vil have, siger Matt Fugate. - Det er frustrerende, når kunder medbringer fotos af Jennifer Aniston [...] når deres eget hår er kort, tyndt og næsten sort, fortæller Tyler Colton, der har arbejdet for Katharine McPhee. - For det første er jeg bange for at skære folk med saksen [...] derudover inddeler jeg håret i sektioner, som kunden ødelægger ved at kører fingrene igennem, siger Losi, der har arbejdet med Orlando Bloom. - Det er skidt, når kunden gerne vil have helt kort hår, men fortryder undervejs: 'Hvor meget klippede du af? Det var måske for meget. Egentlig så kan jeg godt lide min længde som den er nu,' fortæller Tyler Colton. - Nogle frisurer som for eksempel krøller skal lige have tid til at falde til under den afsluttende børstning eller glatning, siger Lacy Redway.

Frisører afslører: Stop med at gøre disse ting, når du bliver klippet.

En kvindelig frisør blev lørdag aften overfaldet i en frisørsalon i Oslo og fik mod sin vilje klippet sit hår af.

Ifølge politiet er gerningsmanden tilsyneladende en misfornøjet kunde, som dagen forinden var blevet klippet i salonen.

De nærmere omstændigheder har politiet endnu ikke helt styr på.

- Men efter det vi er blevet fortalt, kommer der tre mænd ind i frisørsalonen, hvoraf den ene angiveligt er en utilfreds kunde. Han har klippet håret af en af de ansatte og desuden truet med en kniv, siger vagtchef Tor Jøkling fra politiet i den norske hovedstad til nyhedsbureauet NTB.

Efter tvangsklipningen forsvandt gerningsmanden og de to andre mænd i løb fra stedet. Politiet har pågrebet den formodede hovedperson i sagen. Kniven, som frisøren blev truet med, er også fundet.

Den forurettede frisør er ifølge avisen VG en kvinde i slutningen af 20'erne. Fredag havde hun klippet den person, som menes at stå bag lørdagens usædvanlige hævntogt. Muligvis vendte personen tilbage på grund af utilfredshed med sin klipning.

- Der kan også ligge andre ting bag, end det vi har fået oplyst. Vi kender endnu ikke den nøjagtige årsag, understreger politiets vagtchef.

/ritzau/NTB

LÆS OGSÅ: Frisører afslører: Stop med at gøre disse ting, når du bliver klippet!

LÆS OGSÅ: Frisøren Trine misbrugt: Blev hængt ud som luder på Facebook

LÆS OGSÅ: Frisør brokker sig over at kvinde får hjerteanfald: Det ødelagde min aften

LÆS OGSÅ: TV: Københavnsk frisør har fundet sin helt egen måde at hjælpe byens hjemløse

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
BT-journalist udsat for...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx