Af - 09/03-15 10:39

Mafiaens hitman fanget: Her er prislistenMafiaens hitman fanget: Her er prislisten

En 48-årig italiensk hitman har tilstået fem uløste forbrydelse i Rom. Samtidig afslører han sine priser på alt fra smadrede knæskaller til et regulært lejemord.

Bildstrecke im Grossformat »

Lejemorderens foretrukne værktøj.

En italiensk lejemorder afslører sin prisliste for en kavalkade af voldelige overfald, som han har begået i forbindelse med organiseret kriminalitet i Rom i Italien.

Det skriver The Telegraph.

Den 48-årige hitman, Giancarlo Orsini, har tidligere arbejdet som udsmider på en natklub, men har også arbejdet som rå muskelkraft for mafiaen i årene 2013 og 2014. Især når det blev rigtig blodigt.

Priserne spænder fra omkring 25.000 kroner for et sæt smadrede knæskaller og helt op over 100.000 danske kroner for et koldblodigt mord. Orsini har tilstået fem hidtil uløste overfald og mord på mål, der har enten tilknytning eller gæld til grupperinger af organiseret kriminalitet i Rom. Det skriver den italienske avis, Corriere delle Sera.

Er denne mand verdens værste lejemorder?
Er denne mand verdens værste lejemorder?

Lejemorderens taktik var altid den samme. Orsini ville ankomme til det kommende gerningssted på scooter iklædt både hjelm og solbriller. Måske stille et enkelt spørgsmål for at identificere sit mål - og så ville han åbne ild.

Nedenfor er tre eksempler, inklusiv pris, på den italienske hitmans blodige services.

25.000 kroner: Invalidering
Den 61-årige Cinzia Pugliese blev skudt i sit solcenter i den romerske forstad Adeatino. Den 48-årige hitman kørte op til hende på sin scooter med hjelmens visir nede og spurgte: 'Er du Cinzia?' Derefter skød han hende i læggene. Jobbet kastede 3.500 euros af sig. To andre er blevet såret i lignende angreb.

Brasilianer begik øjensynligt 42 drab
Brasilianer begik øjensynligt 42 drab

126.000 kroner: Narkomord
Den ambitiøse coke-handler, Federico De Meo, havde raget uklar med en albansk bande. Lejemorderen Orsini blev sat på opgaven og skød ham fem gange i brystet og en enkelt gang i hovedet foran et supermarked ved ofrets forældres hjem i en forstad. Den albanske bandeboss måtte hoste op med 17.000 euro for nedskydningen.

180.000: Vendetta
Byggematadoren og lånehajen Sesto Corvini blev skudt og dræbt i sin firmabil udenfor Rom. Den italienske lejemorder fik sammen med sin medsammensvorne 25.000 euro for den blodige bestilling, der angiveligt skal have været en del af en hævnaktion, et såkaldt Vendetta.

Politikilder oplyser, at den arbejdsomme lejemorder og mafiabøf til sidst blev knaldet på, at en stjålen scooter, der blev brugt i et røveri og senere sporet tilbage til Orsini. I hitmannens hjem fandt man et sæt solbriller dækket i blodstænk og en pistol, der blev brugt til et tidligere attentat.

Retsteknikerne krydstjekkede de blodige beviser med overvågningsbilleder fra de gerningssteder, hvor den hjelmklædte morder havde slået til. Der viste sig en klar sammenhæng. Lejemorderen Orsinis arrestation førte til seks yderligere anholdelser, heriblandt medlemmer af den albanske bande, der ville kokainhandleren til livs.

LÆS OGSÅ: Lejemorder for narkolegende er ude i friheden igen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
DMI advarer om voldsomt vejr - sne på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx