Af - 02/01-16 20:32

Marie vandt kæmpestort i Lotto: Så mange penge bruger hun på at holde kæresten ude af spjældetMarie vandt kæmpestort i Lotto: Så mange penge bruger hun på at holde kæresten ude af spjældet

Det kan være svært at sætte pris på kærlighed, men denne amerikanske kvinde må virkelig elske sin kæreste højt.

Bildstrecke im Grossformat »

En lotto-milliardær fra byen Shallotte i North Carolina i USA har for tredje gang på bare et år betalt kaution for sin kæreste, som hun bor sammen med.

Nu lyder det samlede beløb på i alt 144 millioner danske kroner, som hun har ude at svømme.

Det skriver nyhedsstationen WECT 6.

Marie Holmes' kæreste kan simpelthen ikke holde sig på den rette side af loven. Den 27-årige lotto-milliardær har nu for tredje gang stillet kaution for sin samboende kæreste Lamarr McDow på 31 år.

Hun havde alle de rigtige lottotal: Derfor vandt hun ikke gevinsten alligevel
Hun havde alle de rigtige lottotal: Derfor vandt hun ikke gevinsten alligevel

Denne gang var der for at have arrangeret et gadeløb for biler. Tidligere har han været anholdt for at transportere heroin, og i sommer for at være i besiddelse af både våben og stoffer i parrets hjem, en klar overskridelse af betingelserne for hans løsladelse.

Kautionen fungerer på den måde, at hvis man ikke overholder betingelserne og det bliver opdaget, så ryger man tilbage i fængsel, og kautionen bliver fordoblet, hvis man ellers vil ud igen.

Regningerne er løbet op i 144 millioner kroner, hvor det bliver skønnet, at det er umuligt at få godt ti af millionerne igen, selv hvis Lamarr møder op i retten til aftalt tid.

Marie har i alt vundet cirka 1,2 milliarder i danske kroner, der er altså godt ti procent af de penge, hun har ude at svømme.

Grædende slukkede de deres babys respirator - så skete miraklet
Grædende slukkede de deres babys respirator - så skete miraklet


Ifølge den amerikanske nyhedsstationen, er den 31-årige kæreste nødt til at gå med fodlænke, mens han er ude på kaution. Han må opholde sig derhjemme, tage i retten, på arbejde og i kirke søndag morgen.

Tidligere på året stod det ellers klart, at de mange milliarder var faldet på tørt sted for den dengang 26-årige mor til fire, der arbejdede i indkøbskæden Walmart, der notorisk er kendt for sine lave lønninger til sine ansatte.

Marie sagde da hun vandt den svimlende sum, at hun regnede med, at indfri sin studiegæld og sådan, og det er der formentlig også plads til, selv om hun skal betale kærestens ubetalte regninger.

Nu venter den 31-årige Lamarr på at få vurderet sagen om narkotikasmugling for retten, hvis han bliver dømt skyldig, så ryger han til afsoning, og der hjælper kærestens milliarder formentlig ingenting.

Belieber: Gabrielle har skiftet navn til Bieber
Belieber: Gabrielle har skiftet navn til Bieber

En undersøgelse fra The National Endowment for Financial Education, der er en organisation, der sætter fokus på at hjælpe folk til at en bedre privatøkonomi, at omkring 70 procent af vinderne i USA har brugt hele gevinsten indenfor få år.

Når man vinder den store Powerball-lodtrækning i USA, så har man enten muligheden for at få ét stort beløb udbetalt her og nu, ellers kan vælge at få kæmpebeløbet udbetalt over flere år, hvor gevinsten samlet set er større.

Marie Holmes har valgt at få præmien i ét beløb.


LÆS OGSÅ: Kæmpe lottogevinster får ikke danskerne til at kvitte jobbet

LÆS OGSÅ: Er det dig? To nye Lotto-millionærer mangler

LÆS OGSÅ: Ung mand deltog i 1.000 konkurrencer: Så mange vandt han!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx