Af - 27/01-15 15:43

Smidt ud af skolen: Kritiserede lærers hår på FacebookSmidt ud af skolen: Kritiserede lærers hår på Facebook

GALLERI: Engelske Jordan Fords hanekam var 'uacceptabel i skolen', sagde hans lærer. Hun havde dog selv en noget farverig frisure.

Bildstrecke im Grossformat »

Man skal opføre sig ordentligt i skolen og tale pænt til læreren. Det gælder også på Facebook, må 14-årige Jordan Ford fra Bristol, England, nu lære på den hårde måde.

Flere lærere fortalte ham, at hans røde hanekam var uacceptabel i skolen. Derefter kopierede han et billede fra overlærer Keziah Featherstones Facebook-profil og lagde det op på sin egen væg. Det skriver The Telegraph.

Politiet vil afhøre flere i fynsk nissehue-sag
Politiet vil afhøre flere i fynsk nissehue-sag

Overlæreren har imidlertid heller ikke holdt sig tilbage med hårfarven, og derfor postede Jordan Ford billedet sammen med teksten 'husker I vores dejlige overlærer, og hun taler om vores påklædning - virkelig et godt eksempel'.

Det kostede en permanent udelukkelse for Jordan Ford.

Hans opslag opfordrede nemlig andre elever til at cyber-mobbe overlæreren, lyder det fra skolens administrerende direktør, Mark Davies.

-Jeg ville gerne have haft psykologbehandling, inden jeg fik medicin
-Jeg ville gerne have haft psykologbehandling, inden jeg fik medicin

- Jordan og hans forældre underskrev en skole-hjem-aftale om acceptabelt brug af computere, der er meget klar. Selv om det var i hans fritid, så invaderede det en persons privatliv, og han kopierede billeder fra en af de ansattes personlige Facebook-profil, siger Mark Davies.

Ifølge Mark Davies, skrev Jordan Ford efterfølgende også nedsættende bemærkninger om Keziah Featherstones vægt og udseende.

- Vi synes, det er urimeligt, at han bliver straffet, fordi han er ”klassens klovn”. Han farvede sit hår rødt, og skolen gjorde en kæmpe ting ud af det, men der er lærere på skolen, som også har farvet hår. De andre børn skrev meget værre ting i deres kommentarer, men Jordan er den eneste, der bliver straffet, siger John Ford, Jordans far, til The Telegraph.

Jordan Ford er nu begyndt på en nærliggende skole.

LÆS OGSÅ: Mette fravalgte den multikulturelle skole: - Det blev for svært

LÆS OGSÅ: TV: Sigøjnerbossens datter: 'Jeg har ingen veninder'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx