Af Webstud/AS - 07/10-16 21:33

Vandt i lotto og stillede vilde krav til kæresten: Nu er de gået fra hinandenVandt i lotto og stillede vilde krav til kæresten: Nu er de gået fra hinanden

Jane Parks daværende kæreste skulle på tur til Ibiza. Så lavede hun en liste, der ville få enhver mand til at løbe skrigende væk - nu er parret gået fra hinanden.

Bildstrecke im Grossformat »

Husker du den 20-årige Jane Park, der stillede de vildeste krav til sin kæreste Connor, da han skulle på ferie? Nu har parret slået op, skriver The Sun.

Jane Park havde udarbejdet 20 punkter på en note, hvor hun under den passende overskrift ‘Connors Ibiza regler’ forbød sin kæreste at tale med og kigge på andre piger, ligesom Connor til hver en tid skulle være iført til t-shirt med billede af Jane.

Mand blev sprunget over i køen - vandt 4,8 millioner kroner i lotto
Mand blev sprunget over i køen - vandt 4,8 millioner kroner i lotto

En ven af det daværende par udtalte

- Det har intet at gøre med Ibiza-reglerne, Jane tog faktisk hen for at besøge Connor mens han var der, og alt var fint.

- De slog op et par uger efter de kom hjem. De var bare ikke på bølgelængde med nogle forskellige ting, det var ikke noget betydeligt.

Hun vandt stort i lotto: Nu stiller hun vilde krav til kæresten
Hun vandt stort i lotto: Nu stiller hun vilde krav til kæresten

Jane Park stod som 17-årig frem som Storbritanniens yngste lottomillionær, efter hun på sin første lottokupon nogensinde ramte jackpotten på næsten 100 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Fem nye lottomillionærer i weekenden: Her er kuponerne købt

LÆS OGSÅ: Jyde vinder 140 millioner kroner i Lotto

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx