Af - 20/04-16 15:56; Opdateret: 20/04-16 16:07

Hun ville købe den perfekte kjole til skole-bal: Fik sig en slem skuffelseHun ville købe den perfekte kjole til skole-bal: Fik sig en slem skuffelse

En smuk rød kjole? Tro om igen.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er for tiden flere Facebook-sider, der er dedikeret til skuffelser og direkte snyd, der foregår, når man bestiller tøj over nettet.

For kan man regne med, at man får det tøj, som man ser på billederne?

Ikke i dette tilfælde, hvor 17-årige Juliet Jacoby fra Colorado bestilte en kjole. Hun forelskede sig i en kjole til 149 dollars - men hendes mor fandt den samme kjole på en anden side, hvor prisen var 35 dollars.

Kjolen skulle have været leveret efter 5-7 dage - men det varede flere uger før den endelig kom med posten, få uger inden skoleballet, hvor den skulle bruges.

- Da jeg åbnede pakken, gispede jeg og var chokeret over, hvor grim den var. Jeg bandede lidt og var forbløffet over, hvor lidt den lignede billedet, jeg havde set, siger hun til Seventeen.

En veninde opfordrede hende til at dele oplevelsen på Twitter, hvor hun nu har delt billederne.

- Jeg har lært min lektie og vil nok ikke stole på netbutikker, når det kommer til balkjoler, siger Juliet, som heldigvis havde købt en anden kjole for en sikkerheds skyld, som hun kunne have på til skolebal.

Her eksempler fra Facebook-siden Knockoff Nightmares.

LÆS OGSÅ: Tjek op inden du køber: Netbutikker skjuler dårlige anmeldelser

LÆS OGSÅ: Danskerne er vilde med shopping på nettet

LÆS OGSÅ: Se det tankevækkende eksempel: Hvorfor er t-shirten til kvinder dyrere?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx