Af - 05/10-16 21:05

Emma deler selfie fra hospitalet: Dildoen måtte skæres udEmma deler selfie fra hospitalet: Dildoen måtte skæres ud

Hun kalder det selv for 'sagen om den dødelige dildo.'

storybild

En ung kvinde fra Wales delte et temmelig ærligt billede på Facebook. Fotoet er taget på skadestuen, hvor kirurger hjalp hende med at få en dildo ud af sit tarmområde.

Det skriver Elite Daily.

Det er formentlig det værste mareridt for enhver, der ejer sexlegetøj, at dildoen bliver deroppe, mens den stadig vibrerer. Det blev imidlertid skæbnen for den walesiske Emma Claire Rowlands Wrexham, der åbenbart var i et kælent humør lørdag morgen.

KLUMME: Onani er din bedste ven
KLUMME: Onani er din bedste ven

Liste: Disse mærkelige ting er blevet glemt i togene
Liste: Disse mærkelige ting er blevet glemt i togene

Den unge kvinde delte selv billedet på sin Facebook-profil og efterfølgende er et screenshot blevet delt til billeddelingssiden imgur.

Netop på det sociale medie finder man også forklaringen på, hvordan penisattrappen havnede oppe i Emma. Det kommer efter, at en af hendes Facebook-venner gav sit bud på, at det var reflekserne i endetarmen, der så at sige var kommet bag på Emma og suget dildoen op. Hun opklarer dog selv forløbet i grove træk.

TV: Se hvordan dildo og vandflaske bliver til genial lufthavnsspøg
TV: Se hvordan dildo og vandflaske bliver til genial lufthavnsspøg

- En vibrator med utrolig meget glidecreme på - og to meget fulde folk. Det er det mest præcise svar, skriver hun på sin Facebook-profil efterfulgt af en emoji, der viser en abe, der skjuler sine øjne.

Hele miseren endte dog ikke i tårer. Efter at have set historien på Facebook meldte en lokal sexshop sig nemlig på banen og tilbød Emma en erstatning, nu hvor hun stod og manglede en ny.

6 simple råd: Sådan får du MEGET bedre sex
6 simple råd: Sådan får du MEGET bedre sex

LÆS OGSÅ: Sexlegetøj, gebisser og en død varan - det er nogle af de ting, vi skyller ud i toilettet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx