Af Mads Degn - 20/07-17 07:14

Mand ignorerede sin kone i seks måneder: Nu er ægteskabet slutMand ignorerede sin kone i seks måneder: Nu er ægteskabet slut

En kvinde fra Taiwan i halvtredserne er netop blevet skilt fra sin mand – Årsag? Manden svarede ikke på hendes SMS-beskeder i seks måneder.

storybild

Arkivfoto.

En kvinde fra Taiwan i halvtredserne er netop blevet skilt fra sin mand – Årsag? Manden svarede ikke på hendes SMS-beskeder i seks måneder.

Det skriver BBC og news.com.au.

Blandt de beskeder, som eksmanden ikke reagerede på, var en, hvor den taiwanesiske kvinde, med efternavnet Lin, skrev, at hun netop var blevet indlagt på hospitalet efter et biluheld.

Først efter et par måneder, reagerede manden på beskeden om uheldet. Han svar omhandlede dog ikke uheldet - han ville blot lade sin kone vide, at hun havde fået en mail vedrørende hendes hund.

Den, og flere andre ubesvarede beskeder, blev sendt med besked-app’en ’Line’, som registrerer, når og hvis de afsendte beskeder bliver læst. Og kvinden kunne ved selvsyn konstatere, at hendes eksmand gang på gang læste beskederne, men konsekvent valgte at ignorere hende.

Skilsmissen fandt sted ved en retssag i den nordtaiwanesiske by Hsinchu, og her slog dommer Kao ifølge BBC fast, at ægteskabet mellem de to ikke stod til at redde.

»Beskederne i Line var et afgørende bevis i sagen. De viste, at de to ikke havde en sund kommunikation med hinanden,« sagde dommeren ifølge BBC.

Under retssagen forklarede kvinden ydermere, at hun i de fem år, de havde været gift, havde forsørget dem begge, da manden ikke havde noget fast job. Derudover kunne hun fortælle, hun ligeledes betalte de fleste af eksmanden familie, mens de boede hos dem.

Eksmanden mødte ikke op i retten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Offentligheden havde ingen adgang:...
bt.dk
Mand med jagtgevær fik politi til at...
bt.dk
Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx