Af Finn Bjørvig Hansen - 02/08-17 22:56

Drama i lufthavn: Teenager springer ud af nødudgangen på flyDrama i lufthavn: Teenager springer ud af nødudgangen på fly

En dramatisk episode udspillede sig under en flylanding i San Francisco 1. august.

storybild

Her står flyet med nødudgangsdøren til vingen helt åben. (Billede: Facebook/Johnny Escobar)

En 17-årig amerikaner åbnede få minutter efter at det store passagerfly var landet i San Francisco, USA, nødudgangen og spang ud på vingen, inden han gled ned på asfalten.

Han havde taget turen fra Panama City i Panama til San Francisco alene, men så ud til at være følelsesmæssigt urolig under flyveturen, siger talsmanden Doug Yakel fra San Francisco Airport. Det skriver nypost.com.

En gruppe konstruktører, der arbejdede i nærheden, holdt drengen fast, indtil politiet kom frem og arresterede ham. Han slap uden en skramme, forklarer Yakel.

Ifølge passagererne handlede drengen så hurtigt, at ingen havde en chance for at stoppe ham. Sophia Gibson, der var passager på flyet, fortalte, at de, der sad nærmest, fik et chok, da han forsvandt ud af døren og ned på vingen.

»Det var næsten som om, han fløj ud, det var virkelig hurtigt,« fortalte Gibson tv-stationen KNTV.

»De råbte op. 'Fortæl det til stewardesserne. Døren er åben. En eller anden er netop stået af,'« fortalte en anden passager, Matt Crowder, til tv-stationen.

Det Panama-baserede flyselskabet forklarer i en meddelelse, at flyet fik lukket døren og taxiet ind til gaten. Men ifølge passageren Isaac Rodrigues var der ingen dør at lukke, og en stewardesse blokerede hullet med sin krop, mens flyet fortsatte turen til gaten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Praktikant med kritisk vidneudsagn...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
Trumps angreb på Kina ryster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx