Af Sebastian Kirk - 18/11-17 16:14

Pædofil rejste 600 km med dukker og 48 kondomer for at mødes med 8-årig pigePædofil rejste 600 km med dukker og 48 kondomer for at mødes med 8-årig pige

En 48-årig skotsk mand er blevet fængslet, efter politiet pågreb ham på vej til et møde med en lille pige.

storybild

Robert Burns.

En skotsk mand er blevet fængslet, efter engelsk politi fangede ham på vej til et møde med en 8-årig pige.

I hans bagage fandt man blandt andet 48 kondomer, to dukker og en plysbamse, skriver BBC.

48-årige Robert Burns rejste den 30. juni i år knap 600 kilometer med bus fra Glasgow i Skotland til Luton nord for London i England i håb om at mødes med den lille pige. Her blev han imidlertid mødt af politibetjente, der vidste, hvor han var på vej hen.

I hans hjem fandt man blandt andet børnelegetøj og adskillige billeder af teenagepiger hængt op på væggene.

Ved retten i Luton forklarede han fredag til dommeren, at han havde udvekslet grafiske beskeder med en kvinde, som angiveligt var pigens mor, via en hjemmeside for pædofile baseret i Rusland.

Robert Burns erkendte, at han tænder på piger i alderen 9 til 12 år, men det i sig selv mente han ikke, der var noget galt i.

»Han siger, det kun er fantasier, og at han ikke ser nogen skade i at være interesseret i børn,« sagde anklager Martin Mulgrew i retten.

Det var dommer Michael Kay imidlertid lodret uenig i. Han beskrev Robert Burns' samtaler på den russiske hjemmeside som 'chokerende' og 'perverterede'.

»Du har ingen indsigt i den effekt, det, du havde planlagt at gøre, ville have haft psykisk og ikke mindst fysisk på et otteårigt barn,« sagde han og fortsatte:

»Det var både forkert, ondt og ude af trit med, hvad enhver fornuftig person ville have gjort.«

Robert Burns er blevet idømt fem et halvt års fængsel efterfulgt af fire et halvt år på prøveløsladelse. Derudover vil han resten af sit liv være skrevet op i et register for sexforbrydere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

To drenge ramt af bil i voldsom...
bt.dk
Politiet kommer med ny udtalelse om...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx