Af - 02/07-14 16:29; Opdateret: 02/07-14 17:44

Derfor skal du og kæresten sove nøgneDerfor skal du og kæresten sove nøgne

Nu er der rent faktisk et videnskabeligt belæg for at sove nøgen med din kæreste eller ægtefælle.

storybild

(Billede: Polfoto)

Smid kludene inden sengetid og få et bedre forhold til din partner.

Det lyder måske en smule logisk, men nu er der rent faktisk et videnskabeligt belæg for at sove nøgen med din kæreste eller ægtefælle.

For ifølge en amerikanske undersøgelse er der en klar sammenhæng mellem din beklædning om natten eller mangel på samme, og hvor lykkelig man er i sit parforhold.

8-årig dreng kunne ikke sove og gik i skole
8-årig dreng kunne ikke sove og gik i skole

I en undersøgelse udført af amerikanske "Cotton" blev 1000 britere spurgt til deres tøjvaner om natten samt hvor lykkelige, de var i deres parforhold.

Resultatet viste, at 57 pct. af dem, som sov nøgen, var lykkelige i deres forhold.
Til sammenligning var 48 pct. af dem, som sov i pyjamas, lykkelige i deres forhold.
Og for dem der sov i en almindelig t-shirt eller natkjole var det kun 43 pct. som svarede, at parholdet kørte på upåklageligt.

Værst så det ud for de personer, som sov i en form for heldragt. De var mindst glade i deres parforhold, og 15 pct. svarede, at de var decideret ulykkelige.

Ingen løn, ingen ferie og ingen søvn. Her er verdens hårdeste job
Ingen løn, ingen ferie og ingen søvn. Her er verdens hårdeste job

Konklusionen er, at det er sundt for parforholdet, hvis man sover nøgen, og det er der en forklaring på, lyder det fra Amber Madison, som er parterapeut.

- At sove nøgen med sin partner i sengen giver en fysisk og psykisk intimitet. Man udtrykker på en måde, at man gerne vil være tæt på sin partner, og samtidig åbner det for sex. Den intimitet man får ud af at sove nøgen styrker forholdet i en hverdag, som kan være stressende og byde på udfordringer, siger hun til Daily News.

"Jeg har haft sex med mere end 10.000 mænd - de fleste var gift"

Undersøgelsen kiggede også på aldersgrupper, og her viste det sig, at især personer over 55 år er glade for at sove uden en trævl. 45 pct. af dem svarede således, at de altid sover nøgen.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx