Af Lars Dinesen - 29/10-17 18:25

Hustru skar mandens penis af: Nu skal hun i retten for mordforsøgHustru skar mandens penis af: Nu skal hun i retten for mordforsøg

Det er uklart om manden bliver sigtet for voldtægtsforsøg.

storybild

Modelfoto.

En indisk kvinde er sigtet for mordforsøg efter at have skåret sin mands penis af. Ifølge hendes forklaring var han beruset og forsøgte at voldtage hende foran parrets fælles børn.

Det skriver International Business Times.

Ifølge indisk politi skal den 40-årige husbond være kommet fuld hjem og afkrævet sin hustru sex, mens hun stod i køkkenet. Han begyndte at gramse på hende foran børnene, og da han ville tage hende med magt foran børnene, så blev hun så vred og bange, at hun følte, at hun måtte tage ekstreme metoder i brug. Kvinden tog en kniv og huggede mandens penis af.

Manden er nu på hospitalet i Jammikunta, hvor han er udenfor livsfare og i bedring. Det er dog uklart, hvorvidt lægerne har været i stand til at sætte husbondens penis fast igen.

Politiet forklarer, at naboerne ofte har hørt parret skændes, når den 40-årige mand kom fuld hjem.

Kvinden nægter sig skyldig i mordforsøg med den begrundelse, at hun stod model til hans overgreb, hver gang, han var fuld. Hun forklarede at den lange periode med overgreb fik hende til at sige fra til sidst.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdens ældste er død som 117-årig på...
bt.dk
Inger Lise og Bent købte kylling i...
bt.dk
Forskere bag vild kræft-opfindelse:...
bt.dk
Dansk cykelrytter kørt ned under løb:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx