Af Simone Augusta Lundt - 13/07-17 17:53

Forældre tog fem-årig med på hospitalet: Nu er de anholdtForældre tog fem-årig med på hospitalet: Nu er de anholdt

En fem-årig dreng fra Wisconsin vejede kun 13 kilo, da myndighederne fjernede ham fra hans adoptivforældre, Bradley J. Fahrenkrug, 40, and Kimberly M. Fahrenkrug, 38 der nu begge er sigtet for tortur og psykisk vold mod drengen.

storybild

Den 6. april i år tog forældrene drengen med på hospitalet, efter han ikke ville spise. Lægerne på hospitalet American Family Children's Hospital diagnosticeret ham med alvorlig fejlernæring. Lægerne fortæller, at da han blev indlagt, var han tæt på døden, og han derfor skulle have adgang til alt den mad, han kunne spise, skriver Green Bay News.

Lægerne på hospitalet undrede sig over forældrenes væremåde. De var bange for, at forældrene havde sultet drengen med vilje, skriver Green Bay News. I retsdokumenterne står der, at forældrene sagde til personalet, at drengen var 'kontrollerende, vanskelig og unormal, fordi han afviste at spise og manipulerede andre'.

Mens hospitalet beskriver drengen som 'sød, høflig og normal'. Det fik hospitalet til at tage kontakt til myndighederne, som fik efterforskere til at undersøge, om den lille dreng blev mishandlet af sin adoptivfamilie.

Efterforskerne afhørte den lille dreng, og han fortalte, at han kun måtte få suppe at spise, som han ikke kunne lide. Adoptivmoren forklarede det med, at han ellers ville få ondt i maven. Drengens søskende blev også afhørt. De fortalte, at deres lillebror skulle have en hjelm på, så han ikke slog hovedet, når han fik 'raserianfald'. De fortalte videre, at han blev tvunget til at bære en tung rygsæk, som han så skulle løbe rundt med. Han måtte heller ikke få det samme mad som resten af familien. Han skulle spise den suppe, han ikke kunne lide.

På drengens værelse fandt efterforskerne en tremmeseng med et tæppe, der havde vægt i sig og som derfor var tungt at sove med. Derudover var der opsat to kameraer. Men drengens værelse havde ikke noget legetøj eller nogle spil, som hans søskende ellers havde.

»Det var et af de tidlige tegn. De andre børns værelser havde legetøj og lignende ting, mens hans var rimelig sparsom. Stor forskelsbehandling. Det var et varsel,« siger efterforskeren Dave Poteat.

Derudover fandt de også en liste, hvor der stod præcis, hvad drengen måtte spise og hvad han ikke måtte spise.

Forældrene blev anholdt 7. juli i år, og de er sigtet for omsorgssvigt, fysisk og psykisk vold mod barnet samt frihedsberøvelse Drengen har boet hos en plejefamilie i tre måneder nu, og de siger, at han har fået det meget bedre. Han spiser, og han har ikke haft nogle 'raserianfald', som hans adoptivforældre påstod.

Barbara Knox, en læge og ekspert i børnemisbrugs-sager ved Children's Hospital, hævder ifølge efterforskere, at drengen havde været udsat for det 'mest grove eksempel på børneudsultning og tortur', hun nogensinde havde oplevet, fortæller CBS News

»Ingen af de problemer, der var rapporteret fra forældrene, er blevet observeret. Så jeg tænker, at det er et rimelig godt bevis i sig selv, at miljøet (hos adoptivforældrene, red.) ikke var der, og behandlingen var mishandling,« siger efterforskeren Dave Poteat.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
Brændt straffespark og drama:...
bt.dk
Kronprins Frederik tog røven på...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx