Af - 27/10-16 18:37

Danmark er verdens bedste til denne tingDanmark er verdens bedste til denne ting

Nordmændene er bedst til at spise pizza, og svenskerne laver verdens bedste popmusik - se her, hvad danskerne excellerer i.

Bildstrecke im Grossformat »

Vi danskere elsker at læse positive historier om os selv, og så er det jo rart, at der er nogen, der gider finde ud af, hvad vi er gode til, og fortælle os om det.

Denne gang er det den britiske journalist og forfatter David McCandless, som har være flittig og fundet ud af, hvad alle lande i verden er bedst til.

I Egypten er de nok ikke videre begejstrede over at blive kåret som verdens tungeste kvinder, mens der i Cuba må være noget bedre stemning over kåringen som landet med de bedste læger.

Ny rapport: Danske regioner blandt de bedste i hele Europa at bo i
Ny rapport: Danske regioner blandt de bedste i hele Europa at bo i

I Danmark er vi verdensmestre i vindkraft, hvilket nok ikke kommer bag på så frygteligt mange, eftersom vi konstant bliver hyldet i det store udland for vores grønne energi.

Men det er da endnu en fjer i hatten, så vi nejer og bukker.

Minister forsikrer fortsat grøn omstilling uden PSO-afgift
Minister forsikrer fortsat grøn omstilling uden PSO-afgift

Og så snakker vi ikke om, at vi samtidig er verdensmestre i druk blandt unge, for det står der heldigvis ikke noget om i undersøgelsen.

I galleriet over artiklen kan du se, hvad alle verdens lande er bedst til, og hvis det er for rodet, kan du se listen lige her.

LÆS OGSÅ: Vindmøllemilliarderne vender tilbage til Dong

LÆS OGSÅ: Danmark skærer CO2-udslip af Kinas kulkraftværker

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx