Af - 04/05-15 11:04

EKSPERIMENT: Mødre efterladt målløse, mens deres børn bliver kidnappet af fremmedEKSPERIMENT: Mødre efterladt målløse, mens deres børn bliver kidnappet af fremmed

På under ti sekunder får han ungerne på legepladsen til at glemme alt, hvad deres mor har lært dem om ikke at gå med fremmede.

Se det skræmmende eksperiment ovenfor. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Et nyt skræmmende eksperiment viser, hvor let det er for en vildt fremmed mand at lokke et barn til at følge med væk fra legepladsen. I mens sidder mor chokeret tilbage over, hvor let det gik.

Manden bag videoen, Joey Salads, gør sig hovedsagligt i at lave sjove videoer, hvor han tager fusen på folk for at se, hvordan de reagerer i en uvant situation, når man for eksempel parkerer så tæt

Denne video har dog en noget vigtigere pointe.

TV: Eksperiment - griber folk ind, da de ser overgreb på barn?
TV: Eksperiment - griber folk ind, da de ser overgreb på barn?

Udstyret med sin søde, hvide hund lokker han nemlig tre børn væk fra forældrene, der sidder lidt væk på en bænk og holder øje med dem. På under ti sekunder får han ungerne på legepladsen til at glemme alt, hvad deres mor har lært dem om ikke at gå med fremmede.

Mødrene sidder måbende tilbage, mens deres elskede børn forsvinder hånd-i-hånd med den mand, der kunne være en meget virkelig børnelokker.

TV: Hjemløs vil gøre noget godt for andre - så groft reagerer folk
TV: Hjemløs vil gøre noget godt for andre - så groft reagerer folk

Joey Salads har naturligvis spurgt forældrene om lov, inden at han laver sit eksperiment på sine unge ofre. De fleste forældre er overbevist om, at de har banket læresætningen ind i hovedet på deres barn, men alligevel går de med den fremmede mand når han præsenterer dem for en sød lille hund.

TV: Man mener noget... til man mener noget andet
TV: Man mener noget... til man mener noget andet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Emilie tjener kassen på privat...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx