Af - 02/10-16 15:30

Uhyggeligt: Denne mand var ikke i bilen, da billedet blev tagetUhyggeligt: Denne mand var ikke i bilen, da billedet blev taget

Bilen var tom, da hun tog billedet…

storybild

(Billede: Christine Elise Blind)

Onsdag aften kom Wanja Blind og datteren Christine Elise kørende på E6-motorvejen i Saltdal i Norge. Da de så en forulykket bil i vejkanten, bestemte de sig for at se nærmere på den. Bilen var tom. Føreren var stukket af i panik.

Imens moderen talte med politiet på ulykkesstedet, tog datteren et billede af den tomme bil. Det skulle på Instagram.

Da hun senere besluttede sig for at se, hvordan billedet var blevet modtaget på det sociale medie, opdagede hun en skræmmende detalje. På billedet kunne man tydeligt se et ansigt - en mandsperson, der ikke var at se, da hun tog billedet.

Mand finder uhyggeligt billede på sin nye iPhone
Mand finder uhyggeligt billede på sin nye iPhone

Politiet bekræfter over for lokalavisen Avisa Nordland, at bilen var tom, da betjentene ankom til stedet.

- Føreren har forklaret, at han gik i panik og stak af fra stedet, fortæller operationsleder Jon-Inge Moen.

Da politiet kontaktede ham, befandt han sig tyve kilometer fra ulykkesstedet. Han kan på den måde umuligt have noget at gøre med den mandsskikkelse, man tydeligt ser på billedet.

Mystisk video får nettet til at gyse
Mystisk video får nettet til at gyse

Wanja Blind beskriver oplevelsen som ‘væmmelig’.

- Hvad skal man egentlig tænke, når man ser sådan noget? Jeg har ingen forklaring på, hvad det er. Men der er ingen tvivl om at det ser ud som, at der sidder en mand i bilen. Det var en væmmelig oplevelse at se billedet bagefter.

Hun mener heller ikke, at der kan være tale om en genspejling fra nogen af bilerne, fordi den forulykkede bils rude var blevet knust. Det kunne heller ikke være fra hendes egen bil, for så ville ansigtet have tilhørt enten hende eller datteren.

Mand tog billede på kirkegård: Han gøs, da han kiggede nærmere på det
Mand tog billede på kirkegård: Han gøs, da han kiggede nærmere på det

Wanja Blind har efterfølgende forsøgt at finde en forklaring på det skræmmende spøgelsesbillede, men hverken synske eller fotoeksperter kan give nogen forklaring på, hvem der havde overtaget den tomme bil.

- Hvem ved hvad det er? Der findes meget mellem himmel og jord.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx