Af - 08/10-16 12:54; Opdateret: 08/10-16 17:11

Terroralarm i Tyskland: To personer pågrebet efter fund sprængstofTerroralarm i Tyskland: To personer pågrebet efter fund sprængstof

Tysk politi oplyser, at man har pågrebet to personer i Chemnitz og har fundet sprængstof i en lejlighed, hvor man har søgt en mand mistænkt for at ville udføre et angreb.

storybild

OPDATERING: Tysk politi bekræfter på Twitter, at man har pågrebet to personer i Chemnitz, og at man har fundet sprængstof i en lejlighed, hvor man har søgt en mand, der mistænkes for at ville udføre et angreb.

Tidligere artikel:

Tidligere i dag blev et lejlighedkompleks i Fritz-Heckert-området i den tyske by Chemnitz omringet af stærkt bevæbnede betjente.

På Twitter skrev det lokale politi, at borgerne i hele området skulle blive inden døre, da der var en 'statisk trusselssituation', hvilket var svært at afkode, hvad betød.

Senere lød det fra en lokal reporter, at der var fundet sprængstof, hvilket politiet i første omgang ikke ville bekræfte, men det har de nu efterfølgende gjort.


Cirka klokken 13.00 lød der et stort brag, og politiet kunne fortælle at de havde sprængt en dør ind, men at der i den forbindelse ikke blevet fundet nogle 'relevante personer'.

Omkring klokken 15.00 udsendte det tyske politi en efterlysning:


De er på jagt efter en syrisk mand ved navn Jabar A, der er mistænkt for at planlægge et angreb på en unavngiven lufthavn i Tyskland. Det skriver Bild.

Politiet har ransaget en lejlighed og fundet spor af sprængstoffer, men ingen er pågrebet. Den mistænkte har angiveligt længe været i efterretningstjenestens søgelys.

Opdateres...

LÆS OGSÅ: Oktoberfest er i gang under skærpet sikkerhed

LÆS OGSÅ: Tyskland ransager i jagten på islamistiske ekstremister

LÆS OGSÅ: Merkel afbryder sin ferie efter angreb i Tyskland

LÆS OGSÅ: Tysk politi undersøger terrorlink blandt 60 asylansøgere

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx