Af - 18/03-16 15:52

TV: Barmfager vejrvært i brystbrøler på live tvTV: Barmfager vejrvært i brystbrøler på live tv

Vejrudsigter er ikke altid det mest ophidsende i nyhedsudsendelsen. Men i dette program, er det måske lige nøjagtigt dét det er.

Bildstrecke im Grossformat »

Roxana Vancea sparer ikke på de afslørende billeder på Instagram. Og hun gør det stålende.

Der er absolut ikke noget galt med Peter Tanev, Henrik Volborg eller Anja Fonseca for den sags skyld, men der er bare ting, man sjældent ser i lødige danske vejrudsendelser.

LÆS OGSÅ: Seksuelle afvigelser: Det tænder vi på

I det romænske tv-program Neatza Cu Razuan si Dani er der derimod ingen smalle steder. Her er 25-årige Roxana Vancea vejrvært, og hun er altid god for en iøjnefaldende vejrudsigt.

Hun er ikke blufærdig, og har sågar leveret vejrnyt i bikini for rullende kamera. Og nu har hun altså været ude for en lille 'upser'.

LÆS OGSÅ: Tv-vært i bluse-ups: Burde stylisten have fanget den?

Under en vejrudsigt skulle hun illustrere noget, vi ikke kan forstå på rumænsk, men det indebærer 'løbe-på-stedet-bevægelser'. Og hun gør det med stor indlevelse.

Så stor, at hendes bryster pludselig kommer på afveje, og springer ud af t-shirten.


Det er faktisk langt fra første gang, Roxanas bryster er på springtur. Du kan muntre dig med endnu en video, når du når til bunden af denne artikel.

LÆS OGSÅ: Afslappet Miley Cyrus viser bryster på shoppingtur

Roxana Vancea er ud over at være en sprudlende vejrvært også fitnessmodel. Og så er hun yderst aktiv på instagram, hvor hun også gavmildt deler ud af billeder fra livet som smuk tatoveret fitnessgudinde.

A photo posted by Roxana Vancea (@roxanavancea) on


#wowtea

A photo posted by Roxana Vancea (@roxanavancea) on


Du kan se flere billeder i galleriet.

Roxana Vancea har også taget fitnessevnerne med i studiet til en lille on-air træningssession. Her har hun også en lille bryst-upser. Enjoy.

LÆS OGSÅ: Simone: - Derfor bruger jeg ikke mine bryster i aften

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx