Af Webstud/AS - 26/08-17 21:36

Deltager set spise fastfood få dage inden 'verdens største kamp': Her er hans forklaringDeltager set spise fastfood få dage inden 'verdens største kamp': Her er hans forklaring

Den amerikanske bokser Floyd Mayweather holder ikke igen med fornærmelser mod sin kommende modstander, Conor McGregor. Senest skød han med skarpt efter MMA-kæmperen under et besøg på en fastfoodrestaurant, skriver The Telegraph.

storybild

Med munden fuld af burger gør Floyd grin med sin kommende modstander.

Da den amerikanske milliardær Floyd Mayweather besøgte en Burger King, kunne han ikke dy sig. En fra hans team hev telefonen frem og filmede bokseren, som lørdag skal kæmpe i Las Vegas, mens hans spiste en burger 'for at holde vægten'. Her fik Floyd lyst til at drille Conor lidt

- Jeg er så bange for Conor McGregor, jeg er så bange for Conor McGregor, nynner den 40-årige bokser, mens han gør fagter med armene.

- Jeg vil gerne takke Dana White for at bringe den kælling til bordet, siger stjernen i slutningen af videoen, med henvisning til præsidenten for UFC og sin kommende modstander, den 11 år yngre irer, Conor McGregor.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx