15/06-15 22:09; Opdateret: 16/06-15 08:54

Nu er det officielt: Jeb Bush vil være USA's præsidentNu er det officielt: Jeb Bush vil være USA's præsident

Jeb Bush melder sig i kampen om at blive Det Republikanske Partis præsidentkandidat, siger han.

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

Den tidligere Florida-guvernør Jeb Bush kastede sig mandag ind i det amerikanske præsidentvalg, da han annoncerede, at han vil forsøge at blive nomineret som Det Republikanske Partis præsidentkandidat.

- Jeg vil ikke tage noget eller nogen for givet. Jeg vil kæmpe med hjertet. Jeg vil kæmpe for at vinde, siger Bush ifølge uddrag af talen, der er offentliggjort på forhånd af hans kampagnestab.

- Jeg vil føre valgkamp på samme måde, som jeg vil gøre tjeneste, tage til alle steder og tale med alle, holde mit ord, se problemerne i øjnene uden at blinke og være tro mod, hvad jeg tror på.

Tidligere på dagen skrev Wall Street Journal, at Bush har indleveret de papirer til USA's Føderale Valgkommission, der er krævet for at stille op ved præsidentvalget.

Avis: Jeb Bush har ordnet papirarbejdet inden valg
Avis: Jeb Bush har ordnet papirarbejdet inden valg

Dermed er papirarbejdet på plads og Jeb Bush er officielt med i kampen om at blive Det Republikanske Partis præsidentkandidat, skriver avisen.

Jeb Bush slutter sig til et felt bestående af foreløbig 10 andre republikanske politikere, der vil forsøge at vinde nomineringen i Det Republikanske Parti og blive partiets præsidentkandidat ved valget næste år.

Reelt har Jeb Bush så småt været i gang med sin valgkamp i flere måneder nu, noterer Wall Street Journal.

Jeb Bush: Jeg var ikke gået ind i Irak
Jeb Bush: Jeg var ikke gået ind i Irak

Han har indsamlet et tocifret millionbeløb i dollar og senest forsøgt at skærpe sin internationale profil med et besøg i Europa, hvor han demonstrerede en god viden om blandt andet konflikten i Ukraine.

Jeb Bush er søn af USA's tidligere præsident George H.W. Bush og lillebror til George W. Bush, der sad i Det Hvide Hus, inden demokraten Barack Obama kom til.

LÆS OGSÅ: Præsidentfavoritten Bush udgiver sig for at være latino

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx