Af - 29/07-15 21:31

What? Facebook kan redde dit parforholdWhat? Facebook kan redde dit parforhold

En ny undersøgelse viser, at par der 'facebook'er sammen, bliver sammen'.

Bildstrecke im Grossformat »
Du skal ikke tro, at kærlighed ikke kan findes på nettet. Det er en normal generalisering, man ofte hører - for det kan sagtens fungere gennem internettet. Men du skal huske at være opmærksom på, at internettet er fuld af såkaldte 'trolls', der bare vil være irriterende og diskutere. Ignorer dem for guds skyld! Før du tilmelder dig datingtjenester, så prøv at overvej, hvad det er, du leder efter, og hvad du ønsker i en potentiel partner. Der er ingen grund til at bruge tid på én, der helt tydeligt bare vil have et engangsknald, hvis du selv leder efter noget mere seriøst. Vær sikker på, at du specificerer, hvad det er, du søger i en partner. Om det er et hurtigt fix eller et længerevarende forhold. Så sparer du dig selv og en eventuel partner for tid og kræfter. Tag dig god tid og overvej alle potentielle kandidater på et datingsite. Prøv at undgå at kigge for meget på udseende, uddannelse, indkomst eller arbejde. Disse kan være meget subjektive og misvisende for personen. Kig i stedet efter hobbier, interesser, baggrunde og oplevelser. Du kan risikere at overse én, der ville være perfekt for dig, fordi hun ikke har den perfekte uddannelse for eksempel. Læg kræfter i det. Lav en god profil og optimér den, så den giver bedre søgeresultater. Og vær aktiv! Jo flere der ser dig, jo højere er chancen for at finde den eneste ene. Finder du en, du godt kan lide? Så læg ikke skjul på, at du gerne vil lære personen at kende. Du kan også med fordel give komplimenter, så du viser, du er interesseret og selvsikker... Så længe det ikke tager overhånd, og du virker creepy! ... Det kan være svært at finde den eneste ene, så du er nødt til at tro på det, dig selv og være tålmodig. Det er ikke sikkert, at du finder en, der er perfekt... Men måske finder du noget, der er tæt på?

.... Men hvis du er single, kan du til gengæld få syv, superseje råd til, hvordan du så får en kæreste via netdating, som jo er så populært.

Mange mennesker drømmer om et langt og lykkeligt forhold. Og måske kan Facebook, som folk bruger hver eneste dag, være nøglen hertil?

En ny undersøgelse der lige er udgivet i det videnskabelige magasin 'Cyberpsychology, Behavior, and Social Networking' mener nemlig, at have fundet et tydeligt mønster mellem forskellige pars Facebook-brug og, hvor lang tid parrene bliver sammen.

Overraskende: Så mange unge har været forelsket i en anden
Overraskende: Så mange unge har været forelsket i en anden

Og hvis dig og din kæreste ofte poster billeder af jeres dates og skriver på hinandens vægge er der gode nyheder: Undersøgelsen viste nemlig, at par der netop gjorde dette, havde større chance for at blive sammen.

Forsker: Mænd med lavere løn er oftere utro
Forsker: Mænd med lavere løn er oftere utro

- Hvis du viser dig selv som del af et par gennem Facebook, er du højst sandsynligt mere engageret i din partner og i at holde jeres forhold kørende, fortæller Dr. Catalina Toma fra 'University of Wisconsin-Madison' til Daily Dot og sammenligner det med bryllupper. Her samler man sine venner og bekræfter offentligt kærligheden - og stor brug af Facebook i parforholdet kan have samme effekt.

- Det betyder noget psykologisk, da man begynder at forestille sig selv fra andres perspektiv.

Så vi du gerne holde fast i kæresten er det bare at komme i gang på Facebook! ... Og hvis du bare gerne vil have en kæreste, kan galleriet i toppen være et godt sted at starte.

Overraskende forskning: Du ser ikke ud, som du tror
Overraskende forskning: Du ser ikke ud, som du tror


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Svensk ugeblad bringer...
bt.dk
16-årig valgte at blive under...
bt.dk
Influenza-epidemi presser sygehuse:...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx