Af - 10/09-16 17:19

'Vandtæt' iPhone 7 kan blive vandskadet - og du betaler'Vandtæt' iPhone 7 kan blive vandskadet - og du betaler

Mange er allerede begyndt at drømme om, hvad de kan udrette med deres nye iPhone 7, eftersom den kan medtages i vand. Men stop en halv - Apple dækker nemlig ikke vandskader.

Bildstrecke im Grossformat »

Tidligere på ugen blev den første vandtætte iPhone offentliggjort, men før du begynder at skubbe dine venner i poolen uden omtanke for hvad de har i lommerne, er der noget du skal vide - den nye telefon kan stadig blive vandskadet, og så står du med regningen. Det skriver Independent.

VILDT: iPhone 7 kan klare en tur i swimmingpoolen
VILDT: iPhone 7 kan klare en tur i swimmingpoolen

Selvom den spritnye iPhone 7 er blevet opgraderet på alle ledder og kanter, og endda har opnået en temmelig høj vandtæthedsvurdering, kan den tilsyneladende stadig blive vandskadet - og hvis det endelig sker, er der ingen hjælp at hente hos Apple.

- iPhone 7 og iPhone 7 Plus er stænk-, vand- og støvafvisende, står der på tech-gigantens hjemmeside, efterfulgt af en lille fodnote, der vidner om, at man altså skal tage den nye telefons 'vandtætte' ry med et gran salt.

Apple fjerner stikket til høretelefoner
Apple fjerner stikket til høretelefoner

I bunden af siden kommer forklaringen:

- Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.

Sådan ser iPhone 7 ud
Sådan ser iPhone 7 ud

Det vil altså sige, at du ikke skal regne med at du bare kan føjte rundt i Lalandia med dit nye stykke avancerede teknologi - den kan blive vandskadet, og det koster sandsynligvis tusindevis af kroner af få fixet.

LÆS OGSÅ: iPhone 7 har muligvis løsningen på et af de mest irriterende problemer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx