Af - 10/09-16 17:19

'Vandtæt' iPhone 7 kan blive vandskadet - og du betaler'Vandtæt' iPhone 7 kan blive vandskadet - og du betaler

Mange er allerede begyndt at drømme om, hvad de kan udrette med deres nye iPhone 7, eftersom den kan medtages i vand. Men stop en halv - Apple dækker nemlig ikke vandskader.

Bildstrecke im Grossformat »

Tidligere på ugen blev den første vandtætte iPhone offentliggjort, men før du begynder at skubbe dine venner i poolen uden omtanke for hvad de har i lommerne, er der noget du skal vide - den nye telefon kan stadig blive vandskadet, og så står du med regningen. Det skriver Independent.

LÆS OGSÅ: VILDT: iPhone 7 kan klare en tur i swimmingpoolen

Selvom den spritnye iPhone 7 er blevet opgraderet på alle ledder og kanter, og endda har opnået en temmelig høj vandtæthedsvurdering, kan den tilsyneladende stadig blive vandskadet - og hvis det endelig sker, er der ingen hjælp at hente hos Apple.

- iPhone 7 og iPhone 7 Plus er stænk-, vand- og støvafvisende, står der på tech-gigantens hjemmeside, efterfulgt af en lille fodnote, der vidner om, at man altså skal tage den nye telefons 'vandtætte' ry med et gran salt.

LÆS OGSÅ: Apple fjerner stikket til høretelefoner

I bunden af siden kommer forklaringen:

- Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.

LÆS OGSÅ: Sådan ser iPhone 7 ud

Det vil altså sige, at du ikke skal regne med at du bare kan føjte rundt i Lalandia med dit nye stykke avancerede teknologi - den kan blive vandskadet, og det koster sandsynligvis tusindevis af kroner af få fixet.

LÆS OGSÅ: iPhone 7 har muligvis løsningen på et af de mest irriterende problemer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx