Af - 14/08-14 15:40; Opdateret: 14/08-14 16:07

Teenager levede det mest besynderlige sted uden nogen anede detTeenager levede det mest besynderlige sted uden nogen anede det

En 14-årig amerikansk dreng stak af hjemmefra, men levede et varmt og besynderligt sted.

storybild

Det var i en Wallmart som denne, at den 14-årige dreng gemte sig. (Billede: Polfoto/AP)

At være hjemme sammen med sin tante blev for meget for en 14-årig dreng fra Texas, der i stedet valgte at bo i et indkøbscenter i to dage - dog uden de ansattes kendskab. Det skriver AP.

At drengen kunne lykkedes med sit foretagende var primært fordi, at indkøbscenteret - der er af det kendte Wallmart - er åbent i 24 timer i døgnet og er kæmpe stort med sine 19.000 kvadratmeter.

Sexkøbmand vinder over Netto
Sexkøbmand vinder over Netto

Drengen blev fundet i babytøj-afdelingen bag nogle opstablede papkasser. Her fandt en ansat flere ting, som vidnede om, at drengen havde befundet sig der i længere tid.

Drengen havde spist mad og drikke fra hylderne og skiftet tøj regelmæssigt, så der ikke blev lagt så meget mærke til ham.

Tricktyve narrer gamle damer med nyt svindelnummer
Tricktyve narrer gamle damer med nyt svindelnummer

- Normalt, hvis et barn er blevet væk i et af vores centre, så leder vi selvfølgelig. Men det er noget andet, når vores ansatte ikke ved, at et barn er blevet væk, siger Wallmart-talsmand Brian Nick.

Ifølge politiet, som fandt ham udenfor centret, efter de ansatte havde tilkaldt dem, boede drengen hos sin tante, da hans forældre var bortrejste.

Han har en historik med at løbe hjemmefra, og Wallmart vil ikke anmelde ham.

Chef i supermarked fik nok, da medarbejder kom syv minutter for sent
Chef i supermarked fik nok, da medarbejder kom syv minutter for sent

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx