Af - 30/07-16 21:34

VIDEO: 21-årige Jess elsker at tisse i sin ble og lege babyVIDEO: 21-årige Jess elsker at tisse i sin ble og lege baby

Hun blev seksuelt misbrugt som to-årig, og det kan måske forklare, hvorfor Jess elsker at lege baby som voksen.

I videoen herover fra Jess' egen YouTube-kanal kan du se hende tage ble på og lege baby.

21-årige Jess fra Florida i USA lader udadtil til at være en meget normal ung kvinde. Hun har flere tatoveringer på kroppen og en piercing i næsen - men her stopper hendes liv som voksen så også.

For når Jess rigtig skal slappe af og hygge sig derhjemme, smider hun bukserne, tager en ble på og en sut i munden. Og så opfører hun sig ellers akkurat som en lille baby i sit legeværelse, der er fyldt med bamser, rangler og en tremmeseng.

Nybagt far kaster op i munden da han skal skifte ble for første gang
Nybagt far kaster op i munden da han skal skifte ble for første gang

- Aldersleg er virkelig min bedste måde at slippe væk på, og det tillader mig at tage min uskyld fra barndommen tilbage og lade den være, som jeg altid har ønsket det, siger Jess ifølge britiske Metro.

Netop Jess’ barndom kan muligvis forklare, hvorfor hun i dag har en trang til at agere baby. Da hun var bare to år gammel, blev hun seksuelt misbrugt, hvilket førte til depression og angst, og nu forsøger hun så at holde fast i sin uskyld ved at gøre ting, som babyer normalt gør.

Men hun gør det ikke alene. Jess’ 24-årige kæreste David, som hun kalder ‘Farmand’ er med på legen, og det er ham, der ‘passer’ hende, når hun går tilbage til barndommen. Jess pointerer imidlertid, at der ikke er noget seksuelt over det.

Forskere har undersøgt vores erotiske sprog: Derfor tænder ’Henry’ på at gå med lortebleer
Forskere har undersøgt vores erotiske sprog: Derfor tænder ’Henry’ på at gå med lortebleer

- Vi har aldrig sex, når jeg leger baby, men for mange mennesker er det en fetish, siger hun.

Fænomenet er forholdsvis udbredt, og det har da også et officielt navn. Jess og Davids forhold kaldes ‘Daddy Dominant/Little Girl’ (DDLG), og Jess betegnes som en ‘Adult Baby Diaper Lover’ (ABDL), når hun tager ble på - som hun i øvrigt godt kan lide at tisse i. Dog sætter hun grænsen ved at 'lave stort' i den.

Jess har en YouTube-side - Binkie Princess - hvor hun har godt 27.000 følgere. Her er der både videoer, hvor hun leger baby, og video-dagbøger, hvor hun fortæller om sit liv generelt.

Tænder du på tårer? Så har du sandsynligvis denne fetish
Tænder du på tårer? Så har du sandsynligvis denne fetish

Det er dog ikke kun positiv respons, der kommer.

- Nogle mennesker har kaldt mig pædofil og har gjort nar af Jess. Men jeg prøver egentlig bare at ignorere det, siger David ifølge Metro.

Jess er som nævnt ikke alene med sin ‘hobby’. Nogle husker måske danske Nikolaj på 45 år, som ligeledes elsker at tage ble på og hygge sig i sin specialbyggede tremmeseng.

TV: 45-årige Nikolaj tænder på at få skiftet ble
TV: 45-årige Nikolaj tænder på at få skiftet ble

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx