Af Cordelia Weber - 03/04-17 12:50

Mor kidnappet og brændemærket: Familien raser over artikler om hendes fortidMor kidnappet og brændemærket: Familien raser over artikler om hendes fortid

Sherri Papini var angiveligt bortført i 22 dage, før hun dukkede op - ilde tilredt men i live.

storybild

Sherri Papini blev angiveligt bortført tæt ved sit hjem, da hun var ude og løbe.

En ung amerikansk mor til to ved navn Sherri Papini trak overskrifter verden rundt i november, da hun blev fundet bagbundet, gennembanket og brændemærket i en vejkant 22 dage efter, hun var blevet meldt forsvundet af sin familie.

Sherri Papini fortalte politiet, at hun var blevet bortført af to kvinder af to latinamerikanske kvinder tæt ved sit hjem i Californien, da hun var ude og løbe. De to kvinder skulle angiveligt have holdt hende fanget, brændemærket, slået og sultet hende.

Kidnappet løber fundet efter tre uger med mystisk besked brændt ind i huden
Kidnappet løber fundet efter tre uger med mystisk besked brændt ind i huden

Nye artikler vækker vrede

Politiet har ikke meldt ret meget ud til offentligheden om sagen, men har dog forsikret lokale indbyggere om, at de ikke behøver være nervøse for kidnappere på fri fod.

Nu er flere medier begyndt at interessere sig for Sherri Papinis fortid i jagten på svar, og mediet FOX40 har fået adgang til en række dokumenter fra Sherri Papinis fortid, der viser, at hun tidligere har haft sammenstød med politiet.

Artiklerne har vakt stor vrede hos Sherri Papinis familie, der kalder dækningen skamfuld. Det fortæller familiens talsperson Nicole Wool i en udtalelse til ABC News.

Familien har gennem længere tid været plaget af onde rygter, fordi folk spekulerer i, om bortførelsen var iscenesat.

Udnytter tragedie til at skabe clickbait og sælge aviser

'Sherri Papini og hendes familie blev for nylig ofre for en ekstrem voldelig forbrydelse, der dramatisk og smertefuldt har ændret deres liv for altid,' står der i udtalelsen.

'Det er skamfuldt, at et medie bevidst udnytter Sherri og Keith Papini og deres små børns traume til at skabe clickbait og sælge aviser,' fortsætter udtalelsen.

Fortsat ingen anholdte

Artiklerne, som familien raser mod, handler blandt andet om, at Sherri Papini som yngre skulle have forsøgt at bryde ind i sin søsters hjem, skulle have lavet hærværk hjemme hos sin far, og at hendes mor på et tidspunkt søgte hjælp hos politiet, fordi Sherri Papini skadede sig selv og gav sin familie skylden.

Sherri Papini blev fundet i live 240 kilometer fra sit hjem efter at have været savnet i over to uger. Politiet har endnu ikke foretaget nogle anholdelser i sagen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Annette Heick: Dengang jeg var...
bt.dk
70-årige Erik raser over grådige...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død: Faldt om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx