Af - 02/12-16 20:41

Teenager blev mobbet ihjel: Skød sig selv foran familienTeenager blev mobbet ihjel: Skød sig selv foran familien

En ung amerikansk kvinde tog sit eget liv foran sin familie, efter hun ikke længere kunne bære at blive mobbet.

Bildstrecke im Grossformat »

En amerikansk teenagepige har taget sit eget liv, efter hun ikke længere kunne bære at blive mobbet - noget, der havde stået på i årevis.

18-årige Brandy Vela skrev en farvel-besked til sin 22-årige storesøster, Jacqueline, hvor der blot stod: ‘Jeg elsker dig så meget - husk det. Og jeg er så ked af alting.’

Twitter vil slå hårdere ned på mobning og chikane
Twitter vil slå hårdere ned på mobning og chikane

Jacqueline blev bekymret og kontaktede sine forældre og bedsteforældre, som skyndte sig hjem til huset. Her fandt en grådkvalt Brandy med en pistol rettet mod sit bryst.

Brandys far, Raul Vela, forsøgte at tale sin datter til fornuft - men forgæves. Hun havde allerede truffet sin beslutning. Brandy trykkede på aftrækkeren og blev senere erklæret død på hospitalet, skriver CNN.

Skoleelever: Det skal være simpelt at klage over mobning
Skoleelever: Det skal være simpelt at klage over mobning

- Jeg var næsten sikker på, at jeg kunne overtale hende til at lægge pistolen fra sig. Det virkede ikke. Hun trykkede på aftrækkeren, siger Raul Vela i et interview med lokalmediet KPRC-TV.

- Hun sagde, hun var kommet for langt til at vende om. Det var meget trist, at jeg skulle se det. Det er hårdt, når din datter beder dig om at vende dig om. Du føler dig hjælpeløs, forklarer han.

Fed og grim
Jacqueline, fortæller, at hendes søster var blevet mobbet i flere år. Men omkring april i år begyndte det at tage overhånd.

- Folk lavede falske Facebook-profiler og skrev til hende. Hun svarede dem ikke, men de fortsatte alligevel, fortæller Jacqueline og fortsætter:

TV: 17-årige Alberte raser imod mobning i lukkede Facebook-grupper
TV: 17-årige Alberte raser imod mobning i lukkede Facebook-grupper

- De skrev rigtig, rigtig onde ting som ‘hvorfor er du her stadig?’. De kaldte hende fed og grim. Hun var smuk - virkelig smuk. Det eneste, de kunne ramme hende på, var hendes vægt.

Hun fortæller, at mobberne også lavede falske dating-profiler i Brandys navn, hvor de skrev hendes telefonnummer. De skrev blandt andet, at hun tilbød gratis sex til alle, og at folk bare kunne ringe.

Ofre for digital mobning skader sig selv
Ofre for digital mobning skader sig selv

Brandy skiftede sit telefonnummer, men det var slet ikke nok til at holde mobberne på afstand.

- Vi har anmeldt det mange gange (til Brandys skole, red.), men vi fik altid det samme svar: De kunne ikke gøre noget ved det, siger Jacqueline.

Politiet undersøger
Ifølge Jacqueline Vela har familien en god idé om, hvem der blandt andet har stået bag mobningen af Brandy.

13-årig pige blev mobbet på nettet - se hendes geniale hævn
13-årig pige blev mobbet på nettet - se hendes geniale hævn

Poltiet er derfor i færd med at afhøre familien Vela for derefter at tage kontakt til de personer, der muligvis har været med til at skubbet Brandy ud over kanten.

Raul Vela håber, at denne sag kan føre til strammere lovgivning og større bevågenhed, når det kommer til internetmobning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Dansk tennis-komet tager kæmpe-skalp
bt.dk
Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx