Af - 30/01-16 12:40

Sådan hævner model sig på erigerede lem i indbakkenSådan hævner model sig på erigerede lem i indbakken

Modellen Emily Sears modtager 1-2 uopfordrede billeder af erigerede lem om dagen. Læs her, hvordan hun hævner sig.

Bildstrecke im Grossformat »

I stedet for at sende uopfordrede billeder af din penis, så tjek galleriet og læs, hvordan kvinder foretrækker den.

Emily Sears er model og har en stor gruppe følgere på de sociale medier. Med berømmelsen kommer også en strøm af billeder fra mænd, der synes, Emily Sears skal begaves med et foto af deres erigerede lem.

Emily Sears vurderer, at hun uopfordret modtager 1-2 af den slags billeder om dagen, men hun har ikke givet op i kampen mod de mange lem, der rammer hendes indbakke.

14-årige piger er på Tinder: Bliver opfordret til at sende nøgenbilleder
14-årige piger er på Tinder: Bliver opfordret til at sende nøgenbilleder

Modellen har nemlig en metode, hun bruger, når hun vil hævne sig på mændene bag billederne: Hun svarer tilbage med billeder af deres kærester, koner eller familie for at minde afsenderne om, at hun uden videre kan sladre om billederne.

- Min yndlingshobby er at søge på de mænd, der sænder mig klamme privatbeskeder online og så svare dem med billeder af deres kvindelige familiemedlemmer og koner, skriver Emily Sears på Twitter.


Ti ud af ti gange modtager Emily Sears det, hun kalder en falsk undskyldning fra mændene, fordi de er bange for, at hun hævner sig.

- Jeg sender billederne som en reminder om, at de skal have respekt for kvinder, uddyber modellen til Buzzfeed News.

- Jeg synes, det giver en ansvarlighed, som folk ellers ser ud til at miste, når de er online. At sidde bag en skærm giver folk en kunstig følelse af anonymitet.

Han bad om et nøgenbillede: Hun narrede ham totalt med genialt svar
Han bad om et nøgenbillede: Hun narrede ham totalt med genialt svar

Nogle gange går Emily Sears dog skridtet videre og kontakter afsenderens kæreste. På Twitter har hun delt en besked, hun har sendt til en kvinde, hvis kæreste havde sendt hende et billede af sit lem.

- Jeg er ked af at måtte fortælle dig, at din partner sender billeder af sine kønsdele til modeller på Instagram. Jeg fortæller dig det, fordi jeg er på pigernes side, og jeg synes, kvinder skal holde sammen.

- Du skal vide, at alle typer mænd gør den slags, og det er ikke din skyld. Du fortjener en bedre behandling, står der videre.


Antallet af klamme henvendelser er faldet, efter Emily Sears er begyndt at dele sin hævn på de sociale medier, men modellen har tænkt sig at fortsætte, indtil billedstrømmen stopper, så der kan komme mere fokus på online chikane.

- Det her er ikke bare noget, der sker for modeller med mange følgere. Det sker, når kvinder er på datingsites og afviser mænd. Det kan ske for enhver kvinde på nettet, ligesom det kan ske for enhver kvinde, der går ned ad gaden.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx