Af - 02/02-14 13:50; Opdateret: 02/02-14 15:03

6-årig bortvist fra skole på grund af ostekiks6-årig bortvist fra skole på grund af ostekiks

En seksårig dreng, Riley Pearson, må ikke komme på sin skole, fordi han har haft en pose ostekiks med i sin madpakke.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Ledelsen på drengens britiske skole, Colnbrook C Skolen, har meddelt Riley Pearson's forældre, at sønnen er bortvist foreløbigt fire dage på grund af hans forældres fortsatte brud på skolens madpakkeregler.

Ifølge The Independent vedtog skolens ledelse ved skolestart efter juleferien i år, at børnene skal have sunde madpakker med, og at chokolade, slik, kiks og sodavand er forbudt.

Riley's mor, mor til fire og lufthavnsmedarbejder, Natalie Mardle, er stærkt utilfreds med afgørelsen og siger til The Daily Mail:

- Vi forstår ikke, hvordan skolen kan bestemme, hvad vi skal give vores søn at spise. En balanceret føde indeholder også kulhydrater, sukker og fedt.

Drengens lærer, ønsker ikke at diskutere en enkelt elev i detaljer, men siger til The Independent, at skolens 'andre forældre og elever er tilfredse med de nye madpakkeregler'. Og fortsætter han:

- Vi gør det her for ikke at sætte børnene i svære situationer. Hvis reglerne ikke følges, kan det potentielt skade barnet, forklarer klasselæren.

Riley Pearsons forældre skal tirsdag til møde på skolen, hvor de vil få at vide, om sønnen kan få lov at fortsætte sin skolegang, eller om han måske er nødt til at skifte skole.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire brødre fra Jylland solgte biler...
bt.dk
Har aldrig smagt et æg: Derfor er...
bt.dk
Drama i aftes: Mand skudt på klos hold
bt.dk
Frustreret lærer frygter det værste:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx