Af - 13/06-16 19:38

Nøgenrestaurant nægter at lukke overvægtige indNøgenrestaurant nægter at lukke overvægtige ind

I Japan åbner en ny nøgenrestaurant, hvor du bør tjekke din vægt, inden du reserverer bord.

storybild

(Billede: Sonny Munk Carlsen)

Japan får i næste måned en nøgenrestaurant, hvor gæsterne vil betale i dyre domme for at indtage middagen i Adam og Eva-kostume. Der er bare én ting, man skal have styr på inden man reserverer bord - vægten. Det skriver The Sun.

Nøgenrestauranter popper op med jævne mellemrum i hele verden. Senest har The Bunyadi åbnet dørene op for de afklædte gæster og meldt udsolgt.

I juli åbner The Amrita så i Tokyo, og hvis du har tænkt dig at bestille bord her, gør du klogt i at hoppe op på badevægten en ekstra gang, inden du reserverer bord og betaler forud på restaurantens hjemmeside. På restaurantens hjemmeside kan man nemlig læse følgende:

- Hvis du vejer mere en 15 kilo over gennemsnitsvægten for din højde, fraråder vi dig at foretage en reservation.

Vejer du mere end 15 kilo over gennemsnittet, og vælger du at troppe op alligevel, risikerer du at blive afvist i døren, og du får ikke pengene tilbage.

Restaurantens talsmand fortæller nyhedsbureauet AFP, at hvis tykke mennesker bliver lukket ind, kan det være generende for andre gæster. Talsmanden Miki Komatsu ønsker Amrita at have en “romersk æstetik” som man kender det fra kunstmalerier på museer.

Men det stopper ikke ved vægten. Er du under 18, er du ikke velkommen, og hvis du har rundet de 60 år, kan du også godt glemme at blive bespist på The Amrita. Det er heller ikke tilladt at røre eller tale med andre gæster. Du må ikke være tatoveret, og du skal låse din telefon inde i en boks, inden du sætter dig til rette.

Hvis du kan overholde disse regler, er du til gengæld mere end velkommen til at nyde en middag til over 5.000 kroner. Det lyder dyrt, men så får du til gengæld også maden serveret af mandlige muskelbundter i g-streng og danseshows - ligeledes med mandlige dansere.

Du kan også få en noget billigere aften, hvis du undværer danseshowet. Menuerne spænder nemlig fra cirka 900 til 1.800 danske kroner.

Restauranten åbner den 29. juli, så der er tid nok til at gå på slankekur.


LÆS OGSÅ: Populær ungdomsrestaurant får bøde for gammelt kød

LÆS OGSÅ: WOW: Dansk restaurant laver en af verdens bedste pizzaer

LÆS OGSÅ: Pizza-kæde bringer ud på seks kilometer højt bjerg

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx