Af Fie West Madsen - 06/12-17 20:55; Opdateret: 06/12-17 21:06

Hun troede ikke sine egne øjne, da hun var ude at gå tur - er det her verdens største avocado?Hun troede ikke sine egne øjne, da hun var ude at gå tur - er det her verdens største avocado?

- Den var så stor som mit hoved.

storybild

Pamela Wang fandt forleden det, der måske viser sig at være verdens tungeste avocado. Modelfoto. (Billede: Nataliya Arzamasova)

Pamela Wang fra Kealakekua på Hawaii var søndag ude at gå tur, da hun så en avocado liggende på jorden, der var noget større, end dem hun normalt samler op.

Det skriver lokalmediet West Hawaii Today.

»Jeg ser avocadoer hver dag, og jeg samler avocadoer op hver dag, men den her... den var svær at overse. Den var så stor som mit hoved,' siger Pamela Wang til West Hawaii Today.

Avocadoen var af typen Daily 11, som er kendt for dens store størrelse, men alligevel var den her avocado noget særligt, og Pamela Wang tog den derfor med til et marked i det sydlige Kona for at lade avlere tage et kig på den store frugt.

Flere af Wangs venner begyndte hurtigt at spekulere i, hvorvidt deres veninde mon i virkeligheden havde fundet verdens største avocado?

West Hawaii Today har været i kontakt med Guiness Book of World Records, som fortæller, at der ikke er en kategori hos dem, der dækker over 'verdens største avocado' - men der er derimod en for 'verdens tungeste avocado'.

Og her ser det ud til, at Pamela Wangs nyfundne avocado måske har en chance. Den nuværende rekord stammer nemlig fra januar 2009, hvor Guiness godkendte en avocado på 2,18 kilo, der var indsendt af Gabriel Ramirez Nahim fra Caracas, Venezuela.

Pamela Wangs avocado er blevet vejet til at være 2,37 kilo, hvilket altså vil sige, at hun kan snuppe verdensrekorden - såfremt hendes avocado bliver godkendt af Guiness Book of World Records.

For at leve fuldkommen op til Guiness' krav om præcision i vejningen kontaktede Pamela Wang Ken Love, der er leder af Hawaii tropiske frugtavlere og landmænd  i det sydlige Kona. Ken Love vejede frugten igen, og han fortæller, at han ganske vist har set både større og tykkere avocadoer, men aldrig i en kombination som den, Wang har fundet.

Efter en præcis vejning smagte Pamela Wang og hendes venner på den måske verdensrekordsættende frugt, og udover at være gigantisk så smagte frugten efter sigende også »fantastisk.«

LÆS OGSÅ: Ny forskning: Du smider den sundeste del af avokadoen i skaldespanden

LÆS OGSÅ: Det bliver ikke mere hipster: Her er en kop 'avolatte'

LÆS OGSÅ: Spejlægget får baghjul: Ny madtrend spreder sig på sociale medier

LÆS OGSÅ: Glad for avokado? Nu forbydes den grønne trend-spise på denne restaurant

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brutalt overfald i lejlighed:...
bt.dk
Nyt regnskab: Derfor har kongehuset...
bt.dk
Blikket stivnede: Ligbleg Peter...
bt.dk
Mystik om Zlatan-statue: ‘Jeg aner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx