Af - 20/05-15 08:06

Sex-forbryder forgreb sig på forkert ung kvinde: Fik som fortjentSex-forbryder forgreb sig på forkert ung kvinde: Fik som fortjent

Den 39-årige sexforbryder Mark Willis tænker sig nok om en ekstra gang, inden han forsøger at voldtage en ung kvinde igen.

storybild

(Billede: Polfoto/Privat, Polfoto)

En 39-årig britisk sexforbryder, Mark Willis, fik sig en uventet overraskelse, da han forsøgte at voldtage en 25-årig kvinde, der var på hjem klokken 02.00 om natten. Kvinden var mester i selvforsvar og gav Willis en ordentlig lærestreg.

Det skriver Daily Mail.

Den unge kvinde var på vej hjem midt om natten i den mellemstore by Gloucester i den sydvestlige del af England, da Mark Willis pludselig kom op på siden af hende.

Tre unge voldtog sovende og påvirket pige til fest
Tre unge voldtog sovende og påvirket pige til fest

Flere gange skubbede og slog han hende, imens de gik side om side. Pludselig hev han hende hårdt i armen, så de sammen væltede over en mur og ind i en have.

Med al sin vægt satte han sig oven på hende, og ifølge rapporten fra retten i Gloucester sagde han:

- Vær stille, gør som jeg siger, så sker der ikke dig noget.

Uvidende om hvem kvinden var, og hvad hun kunne, gik Willis i gang med at befamle hende og forsøgte intenst at flå tøjet af hende.

- Jeg bandede af ham, men han slog mig igen i ansigtet og forsøgte at rive tøjet af mig, fortalte den unge kvinde i retten.

To års erfaring i kickboxing

Den unge kvinde havde gennem to år gået til kickboxing og kendte derfor til flere selvforsvarsteknikker, og rent instinktivt begyndte hun at kæmpe tilbage.

Med en særlig armlås forsøgte hun at brække sexforbryderens arm, men han nåede i sidste øjeblik at vriste sig fri og sendte herefter en række af slag af sted mod hendes ansigt.

- I et øjeblik var jeg lamslået, og mærkede herefter, hvordan har forsøgte at flå tøjet af mig, lyder det fra kvinden.

Politiet: Ung mand voldtog 13-årig under fest i Roskilde
Politiet: Ung mand voldtog 13-årig under fest i Roskilde

23-årig kvinde troede hun skulle dø under SM-sex: Han tog halsgreb
23-årig kvinde troede hun skulle dø under SM-sex: Han tog halsgreb

Da hun kom til sig selv igen, opdagede hun, at Willis havde sat sig så langt oppe på hendes mave og brystkasse, så hendes ben var fri. I et smidigt snuptag fik hun smidt sit venstre ben rundt rundt om hans skulder og rundt om hans hals.

- Jeg krydsede mit højre ben, og pressede alt jeg kunne. Det lod til, at han ikke kunne få luft, hvilket også var meningen. Han løftede sin højre hånd, og slog mig så hårdt han kunne på den ene side af ansigtet.

Smerten prellede dog af på den 25-årige kvinde. Hun vidste, at hvis hun slap taget om Willis hals nu, ville han igen få overtaget over kampen.

- Jeg lukkede mine øjne og klemte til, så længe jeg kunne, imens jeg håbede på, at han ville besvime. Pludselig mærkede jeg, at hans krop blev tung. Jeg skubbede ham væk og kravlede igennem buskene og hen mod døren til huset.

Efter lidt tid kunne hun høre, hvordan Willis kom til sig selv og løb derfra og startede en bil i nærheden.

I retten i Gloucester tilstod Mark Willis overfaldet, men nægtede samtidig voldtægts-delen. Men da anklageren kunne fremvise DNA-spor fra netop Willis på den unge kvindes shorts, blev han også dømt for voldtægtsforsøg.

Nu skal voldtægtsmyten aflives: Dette betyder ikke 'ja'
Nu skal voldtægtsmyten aflives: Dette betyder ikke 'ja'

I retten havde dommer, William Hart, kun rosende gloser til overs for den unge kvinde:

- Han (Willis, red.) kom til at gabe over lidt mere, end han kunne med denne unge kvinde. Det er bestemt ikke alle, der kan gøre, hvad hun gjorde eller bare forsøge at gøre, hvad hun gjorde, sagde han og tildelte herefter den unge kvinde en belønning på 500 pund – 5.166 kroner.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
Kongehuset deler brev fra dronning...
bt.dk
Politiet efterlyser onanerende mand...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx