Af Lars Sejr - 24/12-15 12:40; Opdateret: 24/12-15 13:06

Endnu en belgier anholdes i forbindelse med angreb i ParisEndnu en belgier anholdes i forbindelse med angreb i Paris

I alt er ni anholdt i Belgien i forbindelse med islamisters massakre på 130 mennesker i Paris.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

Politiet i den belgiske hovedstad, Bruxelles, har anholdt en mand i forbindelse med islamisters angreb i Paris i november, der kostede 130 mennesker livet.

Det oplyser den føderale anklager i Belgien. Det bringer antallet af anholdte i Belgien, der sættes i forbindelse med angrebet i den franske hovedstad, op på ni.

Den sigtede navngives som Abdoullah C. Han er en 30-årig belgisk statsborger, som blev anholdt tirsdag.

En talsmand for anklagemyndigheden siger, at Abdoullah C's anholdelse først gøres kendt nu, fordi man har villet forhindre, at andre mulige medskyldige skulle vide besked.

- Denne person mistænkes for at have haft kontakt adskillige gange med Hasna Ait Boulahcen, Abdelhamid Abaaouds fætter, i perioden mellem terrorangrebet og begivenhederne i Saint-Denis, hedder det.

Terrortiltalt franskmand begår selvmord i fængsel
Terrortiltalt franskmand begår selvmord i fængsel

Boulahcen og Abaaoud blev begge dræbt, da politiet stormede en lejligheden i Paris-bydelen Saint-Denis. Det skete få dage efter massakren i den franske hovedstad.

En undersøgelsesdommer i Belgien har afgjort, at den 30-årige skal tilbageholdes på mistanke om terrormord og medlemskab af en terrororganisation.

Mandag anholdt belgisk politi fem personer under ransagninger i Bruxelles. De blev alle løsladt senere samme dag.

LÆS OGSÅ: Fransk politi anholder formodet terrorist

LÆS OGSÅ: TV: Demonstration aflyst efter terror - her er aktivisternes geniale svar

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx