Af - 03/09-16 16:50

Foto af teenager, der holder oldemors hånd på rulletrappe går viraltFoto af teenager, der holder oldemors hånd på rulletrappe går viralt

Carma var rædselsslagen for at tage rulletrappen, men så sprang en 19-årig fremmed til og sørgede for, at hun kom trygt ned.

storybild

Billedet af en oldemor hånd i hånd med en ung mand på vej ned af en rulletrappe i USA er gået viralt.

Det skriver engelske Metro.

En simpel gestus, der blev fanget i en kameralinse, er nu gået viralt på Facebook. Fotoet af bedstemoren Carma Greathouse, der bliver hjulpet ned af en rulletrappe af den 19-årige Alujwyon Lowery, har fået mere end 10.000 likes og er blevet delt knap 1.500 gange.

Den aldrende kvinde var egentlig i storcentret i Fort Wayne i staten Indiana med sit barnebarn Leah Kerr og hendes to børn. Men de to var kommet væk fra hinanden og de to oldebørn havde stjålet Leahs opmærksomhed.

Børnefødselsdag løb af sporet, og politiet blev tilkaldt: Nu er foto gået viralt
Børnefødselsdag løb af sporet, og politiet blev tilkaldt: Nu er foto gået viralt

Pludselig stod Leahs bedstemor Carma alene på toppen af rulletrappen. En anordning som hun slet ikke følte sig sikker ved. Hun turde ikke tage skridtet ud på de rullende trin.

Barnebarnet Leah stod på etagen nedenunder og kunne ikke hjælpe.

- Jeg havde det forfærdeligt med at se hende forsøge at få et ordentligt fodfæste. Folk gik udenom hende, skubbede sig forbi og bad hende om at træde til siden, skriver Leah Kerr på Facebook.

Heldigvis kunne den 19-årige Alujwyon se, at tingene ikke var som de skulle være med den gamle kvinde.

Mor lagde foto på nettet: Opdagede det var gået viralt på klamt website
Mor lagde foto på nettet: Opdagede det var gået viralt på klamt website

- Han sagde: Tag min hånd, og jeg sagde, at det ville jeg gerne, og så sagde han: Tag et skridt, når jeg tager et skridt, lyder det fra Carma ifølge Metro.

Teenageren stoppede dog ikke der, han sørgede for, at den gamle kvinde kom hele vejen ned af trappen, mens han holdt hende i hånden.


LÆS OGSÅ: Hvem tilhører benene? Dette foto giver folk ondt i hovedet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx