Af - 19/06-17 18:14; Opdateret: 19/06-17 19:16

Vild fidget spinner-ulykke: Sønnen måtte hastes til hospitaletVild fidget spinner-ulykke: Sønnen måtte hastes til hospitalet

De populære fidget spinners er måske knap så harmløse, som de ser ud.

storybild

(Billede: JEWEL SAMAD)

Det nye legetøj eller tidsfordriv 'fidget spinner' er måske ikke så harmløst, som det ser ud. En mor fra Australien advarer i hvert fald nu andre om den nye dille, efter hendes søn endte på hospitalet.

Stenrig musiker viser sin diamantspækkede fidget spinner frem
Stenrig musiker viser sin diamantspækkede fidget spinner frem

Moren advarede sine venner på Facebook mod den nye trend, det skriver News.com. Sønnen på seks år havde leget med sin fidget spinner, da det gik helt galt.

- Siden på spinneren var ødelagt, og da han spinnede den, fløj disken in i hans mund og inden han vidste af det, så havde han slugt den, skriver moren på Facebook.

Far køber vanvittig fidget spinner til sin datter
Far køber vanvittig fidget spinner til sin datter

Det var en af de runde sølvringe, som er inde i 'fidget spinneren', som han havde slugt. Moren blev bange for, at han skulle blive syg af det. Derfor tog de hurtigt på hospitalet, hvor man kan se den runde ring i hans mavesæk.

Nu advarer hun andre forældre mod at give dem til deres børn. Hun håber, at sønnen selv kommer af med den naturligt, ellers skal de på hospitalet igen.

Genialt! Mor til to drenge tager nu fidget spinner-trenden til et helt nyt niveau
Genialt! Mor til to drenge tager nu fidget spinner-trenden til et helt nyt niveau

I Facebook-gruppen 'North Shore Mums' er der dog en bruger, der skriver, at det er svært at tro på, at den bare fløj ind i munden på sønnen. Hvordan det helt præcist er sket ved kun den seks-årige dreng vides ikke, men den ligger i hvert fald i hans mavesæk nu.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Armstrong betaler kæmpe millionbeløb...
bt.dk
Få måneder efter sit store tab:...
bt.dk
Esben Lunde åbner op for at indhegne...
bt.dk
Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx