Af - 09/01-16 21:04

Stigende antal heteromænd indrømmer sex med mændStigende antal heteromænd indrømmer sex med mænd

En ny undersøgelse viser, at overraskende mange heteroseksuelle mænd udvider deres seksuelle horisonter med mænd.

Bildstrecke im Grossformat »

En ny undersøgelse viser, at flere hetero-mænd eksperimenterer med homoseksuelle oplevelser. Lad os lige nyde 10 smukke mænd, der af et britisk magasin tidligere er udnævnt til de ti lækreste homoseksuelle mænd i verden.

En amerikansk undersøgelse har vist, at et overraskende højt antal mænd, der identificerer sig som heteroseksuelle, har haft sex med andre mænd, skriver Pink News.

Døtre udsat for homo-had: Se moderens SEJE svar
Døtre udsat for homo-had: Se moderens SEJE svar

Undersøgelsen foretaget af Center for sygdomskontrol og forebyggelse spurgte respondenterne i undersøgelsen, hvilke type af seksuelle erfaringer de havde gjort sig, og om hvorvidt de er tiltrukket af samme eller modsatte køn.

De 9.000 respondenter i aldersgruppen 18-44 år blev også spurgt, hvilken seksuel orientering de tilskriver sig selv.

Homo, lebbe, bøsse - hvad må man kalde homoseksuelle?
Homo, lebbe, bøsse - hvad må man kalde homoseksuelle?

Undersøgelsens resultater viser at antallet af heteroseksuelle mænd, der har haft sex med andre mænd, er steget betragteligt. 2,3 procent af mændene som identificerer sig selv som værende hetero angav, at de havde haft sex med mænd.

Antallet af mænd der identificerer sig som biseksuelle er ifølge undersøgelsen også steget. To procent af mændene i gruppen sagde nemlig, at de var tiltrukkede af både mænd og kvinder sammenholdt med 1,2 procent i den forrige undersøgelse.

Putin laver 'straight pride'-flag
Putin laver 'straight pride'-flag

- Man må forvente nogle forskelle, siger undersøgelsens forfatter, Casey E Copen. og tilføjer, at der i visse tilfælde også kan være tale om, at nogle overdriver deres seksuelle erfaringer. Især hvis de er i den yngre aldersgruppe.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx