Af Mads Brandsen - 28/09-17 15:47

Var sammen med seriemorder i 10 år: Havde ingen anelse om, at hun skulle være hans næste offerVar sammen med seriemorder i 10 år: Havde ingen anelse om, at hun skulle være hans næste offer

En kvinde fortæller nu, hvordan hun ikke vidste, at hendes kæreste gennem 10 år var seriemorder.

Kvinde findes indespærret i container

I videoen herover kan du se eller gense øjeblikket, hvor politiet befrier Kala Brown.

I slutningen af august sidste år forsvandt den nu 31 år gamle Kala Brown og hendes to år ældre kæreste, Charlie Carver, sporløst.

Efter to måneder blev hun fundet. Lænket til en container i delstaten South Carolina.

Ejeren af containeren, Todd Kohlhepp, blev hurtigt sigtet for at have bortført Brown og for at have dræbt Carver, men det var blot begyndelsen. Først viste han, hvor han havde begravet Carver, men han viste også politiet, hvor der lå yderligere to lig begravet, ligesom han erkendte at stå bag drabet på fire personer i en motorcykelforretning i Spartanburg i 2003.

For første gang tager Holly Eudy, der var kæreste med Todd Kohlhepp gennem ti år, bladet fra munden. Det sker i et interview med amerikanske Inside Edition.

»Jeg vidste, at der var noget ved ham, der ikke stemte helt, men jeg kunne ikke sætte fingeren på det«, siger hun.

Kohlhepp gav hende masser af opmærksomhed, hvilket fik hende til at følge sig som noget særligt.

Holly Endy lånte sin seriedræbende ekskæreste pengene til containeren, som han forklarede skulle bruges til vand og konserves. Hun fattede ikke mistanke – og hun anede heller ikke, at han havde udset sig hende som sit næste offer. Det fortalte han til Kala Brown, da hun var indespærret.

»Jeg var ved at tabe både næse og mund, da jeg hørte det,« siger hun.

Den 26. maj i år erkendte Todd Kohlhepp sig skyldig i at have dræbt i alt syv personer og i at have kidnappet Kala Brown. Han blev idømt syv gange livstid - uden mulighed for prøveløsladelse. Mod at han erkendte sig skyldig, gik anklageren med til at ikke at gå efter en dødsstraf.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet kan næsten ingenting: Sådan...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
OL-stjerne anmeldt: Lille detalje på...
bt.dk
'Ung mor' indrømmer: Jeg tog stoffer
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx