Af - 27/12-15 08:48; Opdateret: 02/08-17 00:32

TV: Voksne Kevin fra Alene Hjemme får modsvar af sin gamle fjendeTV: Voksne Kevin fra Alene Hjemme får modsvar af sin gamle fjende

Alene Hjemme-stjernen Macaulay Culkin genoplivede sin karakter med en morsom video - nu er hans gamle fjende klar med genialt modsvar.

Bildstrecke im Grossformat »

I sidste uge skrev vi om en ny webserie, hvor får vi indblik i, hvor skidt det er gået Kevin McCallister fra 'Alene Hjemme'.

McCallister, spillet af Macaulay Culkin, fortæller i den nye webserie hvor traumatiserende en oplevelse det var, at blive efterladt alene hjemme som 8-årig. Videoen har tilsyneladende fået en af de originale medvirkende skuespillere til at spille med igen.

Der er tale om Daniel Stern, som har kreeret et opfindsomt modsvar til Kevin McCallister, i rollen som indbrudstyven Marv.

TV: Så skidt er det gået karakteren Kevin fra 'Alene Hjemme'
TV: Så skidt er det gået karakteren Kevin fra 'Alene Hjemme'

I videoen taler Marv til sin krimikompagnon Harry, og fortæller at han er meget bange. 'Barnet er tilbage, jeg så det på internettet!' som en direkte reference til Macaulay Culkins videoklip.

Marv oplyser om alle de forfærdelige ting, drengen udsatte ham for, og slutter af med en dybfølt opfordring til sin partner; 'Please, Harry, kom og hent mig. Jeg er hjemme...alene.'

Den grædefærdige Marv hører en lyd bag sig og når at sige 'Hvad var det?'. Pludselig slukker lyset og man hører et forfærdeligt skrig.

Se videoen her:

LÆS OGSÅ: WOW! Kan du genkende denne tidligere barnestjerne?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Henriks ønske: Overraskede...
bt.dk
OLs superstjerne bryder ud i tårer...
bt.dk
Susan Himmelblå om ikonisk scene med...
bt.dk
Michael Dyrby: Jeg kan ikke slippe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx