Af - 30/09-13 08:55; Opdateret: 30/09-13 09:18

DIT ansigt er med til at udgøre mega-kunstværkDIT ansigt er med til at udgøre mega-kunstværk

Samtlige profilbilleder på Facebook er blevet samlet til ét stort billede, der er så småt, at man kan se dem alle på en almindelig computerskærm.

storybild

'Faces of Facebook' er en samling af samtlige profilbilleder på Facebook - og der kommer hele tiden flere til. (Billede: Faces of Facebook)

Det er nok de færreste, der kan prale af at have lagt krop og ansigt til en statue, et maleri eller et andet stykke kunst. Men sådan er det ikke længere. Lige netop du, kære læser, er nemlig med i et kæmpemæssigt kunstværk på nettet. I hvert fald hvis du har en Facebook-profil. Og du vidste det nok ikke engang.

Argentinsk-fødte Natalia Rojas, der beskriver sig selv som ‘kreativ teknolog’, har nemlig samlet hvert eneste Facebook-profilbillede - alle 1.269.153.356 (og støt stigende) - side om side i ét stort billede.

LÆS OGSÅ: Hvad siger dit sociale netværk om dig?

Med andre ord er omkring hvert sjette menneske med til at skabe det, der må være verdens suverænt største billedalbum. Kunstværket med os alle sammen hedder ‘Faces of Facebook’ (Facebooks ansigter, red.). Det skriver The Verge.

- Der er vi, helt blandet sammen: Store familier, kvinder i burkaer, mange Leo Messier, mennesker, der støtter homoægteskaber, chihuahuaer, indiske guder, turister, der skubber til Det skæve tårn i Pisa, selvportrætter, Ferrarier, skriver Rojas om Faces of Facebook.

På siden kan man se en tæller, der viser, hvor mange billeder der er i alt. Den tæller hele tiden op, og det går meget stærkt. Hvis man lige kobler på med sin Facebook-konto, kan man også se, præcis hvor man selv er, og de tilfældige mennesker, man er ved siden af.

Se dig selv og de utallige andre Facebook-brugere side om side på Faces of Facebook.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Casper endte med at være afhængig af...
bt.dk
Gymnasieelever hærgede i offentlig...
bt.dk
Efterforskere: MH17 blev skudt ned af...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmebølgen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx