Af - 02/03-16 22:12

Han udsatte hende for falsk frieri - se hendes sjove hævn herHan udsatte hende for falsk frieri - se hendes sjove hævn her

Kan du huske manden, der udsatte sin kæreste for et falsk frieri på Valentinsdag? Nu har hun fået sin hævn. Se her hvordan.

Bildstrecke im Grossformat »

Hævnen er sød.

Det kan 22-årige Jenny Davies og hendes 24-årige kæreste Brad Holmes skrive under på.

På Valentinesdag - den 14. februar - udsatte Brad nemlig Jenny for et "falsk frieri", da han faldt på knæ og fortalte, hvor meget han elskede hende for derefter at afslutte "frieriet" med spørgsmålet: "Vil du lave en kop te til mig?"

TV: Troede kæresten ville fri: Stillede et helt andet spørgsmål
TV: Troede kæresten ville fri: Stillede et helt andet spørgsmål

Jenny var selvsagt ikke begejstret, og som om ydmygelsen ikke var nok i sig selv, havde Brad optaget det hele på video og valgte at lægge det op på sin facebookvæg, hvor den efterfølgende gik viralt.

Nu har Jenny så fået sin hævn. Som du kan se i klippet herunder - der på få dage har fået over 900.000 views - valgte Jenny forleden at vække Brad op fra sin søde skønhedssøvn for at bilde ham ind, at hun er gravid.

Babe, I'm pregnant...

Opslået af Brad Holmes på 28. februar 2016

Som den rutinerede prankster, han er, er Brad dog først meget skeptisk og køber ikke hendes løgn.

Men da Jenny viser en falsk positiv graviditetstest frem og adskillige gange sværger, at det er sandt, ender han dog med at tro på, at han rent faktisk skal være far - og først da han griber mobiltelefonen for at ringe op til sin egen far for at fortælle den gode nyhed, afslører Jenny, at hun ikke var gravid, men derimod hævngerrig.

- Du er en idiot!, lyder det kontante svar fra Brad, mens Jenny griner smørret og peger på sin mobiltelefon, så han kan se, at han bliver filmet.

Videoen ender med, at Brad sparker ud efter mobiltelefonen, mens Jenny griner smørret. Den der ler sidst, ler som bekendt bedst - men spørgsmålet er selvfølgelig, om Brad nu også har tænkt sig at hævne hævnen.


LÆS OGSÅ: Ærlig Amalie afslører: - Så mange gange har jeg været gravid

LÆS OGSÅ: TV: Er det her årets værste frieri?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
Udstemt 'X Factor'-deltager: 'Det var...
bt.dk
'X Factor'-deltagerne afslører: 9...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx