Af Amalie Abildgaard - 28/09-17 10:09

Kannibal-sag fra Rusland bliver vildere: Ægtepar mistænkes for at have solgt mennesketærterKannibal-sag fra Rusland bliver vildere: Ægtepar mistænkes for at have solgt mennesketærter

Sagen om et russisk ægtepar, der igennem 20 år har dræbt og spist mindst 30 mennesker, tager nu om sig.

storybild

Foto af den 35-årige. Delt på det russiske sociale netværk VK.

Et russisk ægtepar har gennem tyve år slået mindst 30 mennesker ihjel, parteret dem, taget selfies med de afskårne lemmer og til sidst spist ligdele.

Det kunne metroxpress blandt andre tirsdag fortælle. Men som om det ikke er modbydeligt nok i sig selv, har 'kannibal-parret' angiveligt også prøvet at sælge tærter med menneskekød til restauranter.

Det skriver flere russiske medier, såvel som engelske medier, blandt andet Mirror.

Ægteparret, en 35-årig mand og hans 42-årige hustru, er blevet anholdt for at dræbe og partere en kvinde fra byen Krasnodar i det sydlige Rusland.

Mordet er angiveligt begået i 2012, og ægteparret er beskyldt for at have taget selvportrætter med kvindens afskårne lemmer. Det viser morbide billeder fra den 35-årige mands ulåste telefon, som ved et tilfælde blev fundet af en vejarbejder.

På ét af billederne har manden en hel afskåret kvindehånd i munden, mens han på andre billeder poserer med hendes fingre i munden og næsen.

»I øjeblikket er der rejst en straffesag om ét mord af en ukendt kvinde i Kuban-distriktet i Krasnodar. Den mistænkte er tilbageholdt. Personen har taget selvportrætter med ligdele fra den dræbte, men derefter mistet sin mobiltelefon. Nu efterforskes personens involvering i andre uløste sager og forbrydelser fra 1990'erne,«  oplyser pressekontoret for de føderale russiske politimyndigheder i Kuban-regionen til nyhedsbureauet Interfax.


Den russiske tv-station Kuban 24 skriver, at ægteparret er beskyldt for at bortføre og dræbe mindst 30 personer. Andre kilder fortæller, at ægteparret selv har indrømmet deres involvering i de mange drabssager, men ingen af oplysningerne er endnu bekræftet fra officielle kilder.

Løbende dukker flere detaljer angiveligt op. Et billede fra 1999, hvor et afskåret menneskehoved er anrettet på et fad med appelsiner, er ifølge Life også blevet knyttet til kannibalparret.

Men som om det ikke er bizart nok, frygter ægteparrets naboer, at de har brugt menneskekødet som kød i tærter, de skulle have solgt til restauranter for at øge deres indkomst. En nabo havde spurgt den 42-årige kvinde, hvad hun puttede i sine tærter, hvorefter hun svarede 'alt, der lige er i nærheden'.

Cafeejeren Vitaly Yakubenko har ifølge Mirror bekræftet, at den russiske kvinde skulle have tilbudt at levere kød og arbejde som kok i hans restaurant i 2010.

Ifølge Mirror fandt man ved en ransagning af hjemmet menneskelige rester i det russiske pars fryser.

Under ransagningen fandt myndighederne en spand med flere ligdele, blodlignenede plamager på væggene og kød af ukendt oprindelse i beholdere med saltlage. Også i køleskabet havde parret opbevaret dele af liget.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Smidt ud af OL! Ny doping-skandale...
bt.dk
FCK-anfører gjort til grin af...
bt.dk
Landsholdet skal finde nyt tøj: Dansk...
bt.dk
Øksemand fængslet: Grinede flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx