Af Lasse Emil Kristiansen - 01/08-15 09:14

Medier: Bin Ladens søster og stedmor dræbt i flyulykkeMedier: Bin Ladens søster og stedmor dræbt i flyulykke

Et privat jetfly forulykkede fredag nær London. Om bord var medlemmer af den afdøde al-Qaeda-leders familie.

storybild

(Billede: Uncredited)

Osama bin Ladens halvsøster og stedmor var blandt de fire personer, der blev dræbt, da en privatjet fredag forulykkede i en lufthavn sydvest for London i England.

Ingen om bord på flyet overlevede ulykken, der skete, da flyet forsøgte at lande.

Det skriver flere internationale medier, efter at Saudi-Arabiens ambassadør i Storbritannien, prins Mohammed bin Nawaf Al Saud, fredag kondolerede den stenrige Bin Laden-familie på ambassadens officielle Twitter-profil.

LÆS OGSÅ: TV2-journalist bekræfter: Det er mig i bin Laden-brevet

- Ambassadøren kondolerer til sønnerne af den afdøde Mohammed bin Laden og deres pårørende i forbindelse med den tragiske hændelse, hvor et fly, der transporterede medlemmer af familien, styrtede ved lufthavnen i Blackbushe, skriver han.

Ifølge en talskvinde for lufthavnen styrtede flyet ned i nogle biler ved en bilauktion nær lufthavnen. Mirakuløst kom ingen personer på jorden noget til, da flyet ifølge vidner eksploderede efter at have ramt jorden.

LÆS OGSÅ: Bin Laden bad om informationer om to danske journalister

Ofrenes identitet er ikke blevet bekræftet endnu, men ifølge flere saudiske medier er det familiemedlemmer til den tidligere al-Qaeda-leder Osama bin Laden. Han blev i 2011 dræbt af amerikanske specialstyrker i Pakistan.

Mere præcist skal der være tale om Osama bin Ladens halvsøster, stedmor samt halvsøsterens mand. Det fjerde offer er piloten. Det oplyser en ven af familien til NBC News.

Saudi-Arabiens ambassade i London oplyser, at den arbejder sammen med de britiske myndigheder om at efterforske ulykken og sikre, at ligene hurtigt bliver fløjet til Saudi-Arabien, hvor de skal begraves.

Bin Laden-familien er en prominent og rig klan i Saudi-Arabien med et omfattende forretningsimperium. Den består angiveligt af omkring 600 medlemmer.

LÆS OGSÅ: USA afviser påstand om bin Laden aktionen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx