Af Berit Hartung - 10/12-17 08:13

Australsk mor fødte datter på badeværelses gulvet: Hendes mand sov igennem det heleAustralsk mor fødte datter på badeværelses gulvet: Hendes mand sov igennem det hele

En kvinde i Australien fødte for nylig sit femte barn hjemme på badeværelset, mens hendes mand sov.

storybild

En australsk mor fødte sin femte datter hjemme - på gulvet i badeværelset. (Arkivfoto - billedet viser altså ikke den baby-pige, der er omtalt i artiklen).

Mange mødre vil sikkert skrive under på, at det bliver nemmere at føde, jo flere gange, man prøver det, men denne historie fra Australien er alligevel usædvanlig:

I Queensland i den nordøstlige del af landet fødte en kvinde nemlig sit femte barn på badeværelsesgulvet. Og ikke nok med det:

Den lille pige kom sådan bag på den vordende mor - og far - at farmand slet ikke nåede at komme med til fødslen. Han lå nemlig og sov i rummet ved siden af, mens hans kone pludselig fik veer og fødte.

»Da han vågnede, så han, at jeg sad og holdt om hende,« fortæller den nybagte fem-barns-mor til en lokal tv-station ifølge Daily Mail i Australien.

Jodie Taylor var blot fire dage fra terminen, da hun forleden nat gik i bad. Hun var begyndt at få veer ved tre-tiden om natten, men der var stadig 20 minutter imellem, så hun mente, at der var god tid at løbe på.

Pludselig fik hun et par meget stærke veer, og inden hun vidste af det, var hun i fødsel. Hun råbte på sin mand, som sov i værelset ved siden af, men døren var lukket, og han havde airconditionen kørende, så han kunne ikke høre hende.

»Jeg fødte hende, og så gik jeg ind til ham med den lille, og så stod han op,« fortæller fru Taylor til 7News.

Den lille pige har fået navnet Lucy Ina May og trods hendes noget uventede og dramatiske ankomst til verden, så landede hun til livet helt uden mén og komplikationer.

Både mor og datter har det fint. Det vides dog ikke, hvordan faderen har det, men mon ikke, at han også er ved at komme sig over chokket.

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Her er punktet,...
bt.dk
Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Irina afslører nyt...
bt.dk
Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx