Af - 27/06-15 16:52

Plus size-model viser strækmærker og appelsinhud: Det handler om selvtillidPlus size-model viser strækmærker og appelsinhud: Det handler om selvtillid

- Kurvede kvinder skal ikke være kede af noget som helst, fortæller modellen Denise Bidot, der er frontfigur i en kampagne, der vil have alle kvinder til at elske deres krop.

Bildstrecke im Grossformat »

Er du på stranden, så har du automatisk en strandkrop, og så er det lige meget, om du er tyk eller tynd, eller om du har strækmærker og appelsinhud.

Sådan lyder beskeden fra swimsuitsforall, der sælger badetøj, og som gerne vil have kvinder til at elske deres krop, uanset hvordan den ser ud. Samme holdning har plus size-modellen Denise Bidot, der er frontfigur i swimsuitsforall's kampagne.

Den hedder 'Beach Body. Not Sorry', og den består blandt andet af en video og en række billeder af 29-årige Denise Bidot, hvor der ifølge The Independent ikke er blevet redigeret i noget som helst. Hun fremstår altså præcist, som hun er.

Det kan du se i galleriet øverst og i en video nederst i artiklen.

Model smider 'masken': Kan du genkende denne superstjerne?
Model smider 'masken': Kan du genkende denne superstjerne?

Swimsuitsforall har tidligere brugt en anden plus size-model, Ashley Graham, der blandt andet har skrevet historie ved at være med i Sports Illustrated, og denne gang er det så Denise Bidot, der er frontfigur.

- At være en del af 'Beach Body'-kampagnen repræsenterer den diskussion, som vi har startet, og den mission, som vi vil fortsætte med at udbrede. Altså, at "der ikke er nogen forkert måde at være kvinde på", siger Denise Bidot ifølge The Independent.

Nettet går amok over ny 'Orange is the New Black'-stjerne
Nettet går amok over ny 'Orange is the New Black'-stjerne

Hun viser både strækmærker og appelsinhud frem i kampagnen, og det har hun det helt fint med, fortæller hun i den video, du kan se nederst i artiklen.

- Jeg elsker alt ved min krop. Alt. Appelsinhuden, strækmærkerne, alle de ting, som jeg engang troede var fejl og mangler. Nu forstår jeg, at det er alt det, der gør mig unik, siger Denise Bidot, der også sender en besked til de kurvede kvinder.

- Kurvede kvinder skal ikke være kede af noget som helst. De bør i stedet hoppe i en badedragt, der får dem til at føle sig komfortable. Det handler udelukkende om selvtillid, siger Denise Bidot i kampagne-videoen.

TV: Twerk-amok! Hvilken festival-gæst er bedst til at ryste røv?
TV: Twerk-amok! Hvilken festival-gæst er bedst til at ryste røv?

Se kampagnevideoen her:LÆS OGSÅ: TV: Nailed it! Denne dreng synger Whitney Houston bedre end hende selv

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx