Af - 01/04-15 18:06

Store musikfestivaler forbyder selfie-stangenStore musikfestivaler forbyder selfie-stangen

Endnu en gang er de populære arm-forlængere kommet i modvind.

Bildstrecke im Grossformat »

Her kan du se billeder af selfiestangen i aktion.

Det ender snart med, at selfie-stangen kommer til at få en plads bagerst i skabet hos de mange, der har investeret i den populære arm-forlænger. Den har igen fået forbud mod at komme med i tasken - Denne gang på to musikfestivaler.

Det er nemlig de to amerikanske festivaler Coachella og Lollapalooza, der har gjort selfiestangen forbudt. De har begge to på deres hjemmesider oplyst, at de ikke vil se de populære stænger på festivalpladserne.

Det skriver The Guardian.

TV: Genialt! Far luller baby i søvn med 'lastbil'
TV: Genialt! Far luller baby i søvn med 'lastbil'

Tidligere har flere museer indført forbud mod selfie-stangen, mens flere kulturelle organisationer i Australien også har været ude og kritisere den.

I februar måned var der også en musikfestival down under, der forbød deres gæster at have dem med. Begrundelsen fra Soundwave-festivalen var, at det distraherede gæsterne og fjernede fokus fra musikken.

TV: Tror at far slår sit barn - det vil heltemodig kat ikke finde sig i
TV: Tror at far slår sit barn - det vil heltemodig kat ikke finde sig i

I England har flere arenaer, der ofte tiltrækker store musikalske navne, også bedt folk om at lade de en til halvanden meter lange stænger blive hjemme.

Blandt dem er The O2 Arena og Wembley Arena, hvor en talsperson fra sidstnævnte har udtalt, at stængerne kan blokere udsynet for andre.

- Selfies er blevet en stor del af koncert-oplevelsen. Men har du en selfie-stang med, kan det betyde, at du bliver nægtet adgang til koncerten, så vi råder alle til at lade dem ligge derhjemme og i stedet bruge armene, siger talsmanden ifølge The Guardian.

Nye kæmpe-navne til Roskilde Festival
Nye kæmpe-navne til Roskilde Festival

Og nu er to amerikanske festivaler altså også hoppet med på forbuddet. Det er endda to store af slagsen. Coachella byder på navne som AC/DC, Jack White og David Guetta, mens Lollapalooza har Paul McCartney, Sam Smith og Metallica på plakaten.

Coachella løber af stablen i april måned, hvor der er afsat to weekender til musik og fest, mens Lollapalooza starter fredag den 31. juli og kører weekenden ud.

Indtil videre har de to største danske musikfestivaler, Roskilde Festival og Smukfest, ikke været ude med forbud mod selfie-stangen.

Dette danske rockband skal åbne Orange scene på Roskilde
Dette danske rockband skal åbne Orange scene på Roskilde

LÆS OGSÅ: McCartney-feber: Slut med lørdagsbilletter til Roskilde

LÆS OGSÅ: Hvad så Skanderboooorg? Så er der udsolgt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx