Af - 17/07-15 08:58

10-årig fik mavesmerter i skolen: Hendes liv ændrede sig timer efter10-årig fik mavesmerter i skolen: Hendes liv ændrede sig timer efter

En meget ung brasiliensk pige blev kørt på hospitalet med mavesmerter. Bag smerterne gemmer sig muligvis en skrækkelig historie.

En gruopvækkende historie fra den brasilienske by Belo Horizonte går nu verden rundt.

Med en lille mavebule og smerter blev en bare 10-årig brasiliensk skolepige blev kørt på hospitalet af sine skolelærere. På hospitalet stod det klart, at den unge pige var gravid. Det skriver Mirror.

Selvom pigen kun var i syvende måned, fødte hun et barn, bare timer efter hun ankom til skadestuen. Hun og barnet er lige nu i behandling på hospitalet i byen.

Bag denne historie gemmer der sig muligvis en skrækkelig historie om incest. Den 10-årige hævder, at hendes 40-årige stedfar har misbrugt hende, og han er nu tiltalt for voldtægt.

Blev en stille pige
Ifølge politiet fortæller pigens mor, at hun siden oktober sidste år er begyndt at blive mere indadvendt og fik det sværere i skolen.

- Eftersigende opdagede hverken moren eller resten af familien noget. Moren påstår sammen med de andre familiemedlemmer, at de ikke lagde mærke til det, taget pigens lille krop i betragtning, fortæller politichef Castro fra Belo Horizontes Military Police Battalion.

Efter fødslen har pigen ligeledes fortalt politiet, at stedfaren har truet hendes mor og bror med at slå dem ihjel, hvis de nogensinde fortalte om misbruget.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx