Af - 13/02-16 09:34

20-årige Nina endte sit eget liv: Kæresten truede med at offentliggøre denne sms20-årige Nina endte sit eget liv: Kæresten truede med at offentliggøre denne sms

Et dramatisk forhold endte alt for tidligt for et par i Storbritannien.

Bildstrecke im Grossformat »

Se billeder af parret og Nina, der blev kaldt for Beverleys skønhed.

En 20-årig modestuderende i Storbritannien har angiveligt taget sit eget liv på grund af en inkriminerende sms, som hendes kæreste havde fået fingrene i.

Da han truede med at offentliggøre den, blev det for meget for den studerende Nina.

Det skriver Telegraph.

Efterforskningen af en tragedie, der fandt sted i september 2015 er kommet frem til, at den 20-årige Nina Paunova har taget sit eget liv, da hendes kæreste havde slået op med hende over sms, og efterfølgende truede med at lægge en plan om at slå op med ham på de sociale medier.

Kvinde dør på tragisk vis: Hospitalet begik denne utilgivelige fejl
Kvinde dør på tragisk vis: Hospitalet begik denne utilgivelige fejl

Nina bliver beskrevet som en superstudent, der blandt andet havde modtaget en stipendiat til at studere på universitetet i Manchester på grund af sin akademiske kunnen. Desuden blev den kønne unge kvinde kaldt for 'Beverleys skønhed,' og familien beskriver hende som betagende, intelligent og hårdtarbejdende. Og så var hun besat af sociale medier.

Kæresten igennem to år, Sam Scott, havde kommet sammen med Nina, der flyttede til Storbritannien fra Bulgarien som femårig, men da han fandt ud af, at hun havde skjulte planer for at slutte forholdet, kom han hende i forkøbet.

Sam var kommet i besiddelse af en sms, som den 20-årige Nina havde sendt til sin veninde, og som venindens kæreste endte med at sende videre til ham som et screenshot.

Tragisk: Playboy-model død efter bizar foto-ulykke
Tragisk: Playboy-model død efter bizar foto-ulykke

Beskeden beskrev en køreplan for, hvordan Nina havde i sinde at afslutte det stormfulde forhold til Sam, men først efter, at han havde brugt en masse penge på hendes kommende fødselsdag.

- Jeg har forklaret dig, hvad min plan er. Lige efter min 21-års og efter han har spenderet 10.000-20.000 kroner, så er jeg væk, stod der i sms-korrespondancen, der forsatte:

- Efter at det lort, som jeg har stået model til. Jeg kommer rent bogstaveligt til at tage imod mine gaver, og ugen efter min 21-års slutter jeg det og sletter ham, lød beskeden.

Ninas far, Vesselin Paunov, der er kemiprofessor ved University of Hull, har senere forklaret, at kæresten Sam var af en velhavende familie, og havde brugt store summer på Nina.

Den velbjærgede kæreste skulle ifølge faren dog have ændret sig i det sidste år, og krævet, at den modestuderende i større grad selv betalte for sine ting.

Ifølge Sam selv, der aflagde forklaring torsdag, havde han blandt andet foræret sin afdøde ekskæreste store gaver i form af tøj og smykker for 100.000 kroner, rejser til London og Paris for 45.000 og mindst 20.000 kroner på ture til Kroatien og Menorca, der ligger tæt på Mallorca.

Mayra tabte 379 kilo - sådan har hun det i dag
Mayra tabte 379 kilo - sådan har hun det i dag

Efter at være blevet konfronteret med 'fødselsdagsplanen' om at hive endnu flere penge ud af ham, sluttede Sam det to år lange forhold på sin telefon. Desuden truede han ifølge Telegraph med at lægge sms'en til veninden på Facebook.

Det tog Nina ikke pænt.

Hun tog ud til hans hjem, hvor den oprørte kvinde blev nægtet adgang. Derefter truede hun med at tage sit eget liv. I et tidligere skænderi havde Nina truet med at springe ud over balkonen, men denne gang skulle hun gøre alvor af det.

Til moren Niviana sendte hun en sidste sms.

Rørende afsked: Politibetjent bliver ved sin døende makker
Rørende afsked: Politibetjent bliver ved sin døende makker

- Jeg tror, jeg skulle have lyttet til dig tidligere, lød den hjerteskærende sidste besked fra Nina.

Få timer efter at hun havde opsøgt Sams hus blev hun fundet få kilometer fra huset. Nina hang i et træ med sin mobiltelefon ved sin side. Inden da havde hun kørt igennem et gærde med 90 kilometer i timen.

Afhøringerne i sagen forsætter i Storbritannien i de kommende uger.

LÆS OGSÅ: TV: Kvinde fanger flykatastrofe på Snapchat

LÆS OGSÅ: TV: De fandt sammen efter en tragisk ulykke – nu får de efter 11 år deres første dans

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx