Af - 06/07-15 18:52; Opdateret: 06/07-15 19:23

Emilias bryster går amok på Facebook - derfor bliver de ikke fjernetEmilias bryster går amok på Facebook - derfor bliver de ikke fjernet

Hvis du er kvinde, så må du ikke lægge billeder af dine bryster på Facebook. Men finske Emilia har fundet en finte, så det alligevel kan lade sig gøre: Hun fjerner sine egne brystvorter og bruger kærestens.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er Emilias egne bryster men kærestens brystvorter. Den finske blogger synes ikke, det er retfærdigt, at mænds brystvorter er i orden på Facebook, men kvinders ikke er. (Privatfoto)

Se flere bryst-forkæmpere i galleriet herover.

22-årige Emilia Huttunen er en populær blogger i Finland, hvor hun både har fået tilhængere og modstandere på grund af sine ofte provokerende og tankevækkende indslag.

De kæmper for frie brystvorter på Facebook
De kæmper for frie brystvorter på Facebook

Hendes seneste opslag på Facebook bliver delt og kommenteret særdeles flittigt - i skrivende stund er der over 21.000 interaktioner - og det er da også ganske opsigtsvækkende.

Oh dont worry Instagram. I censored my nipples with my boyfriends so nothing illegal here. You just feast on these beautiful male nipples, sounds like equality doesn't it? #equality #equalitymovement #instamoms

Posted by MUTSIS ON. on Friday, July 3, 2015

Hun har nemlig fundet et smuthul, så hun kan lægge et billede af sine bryster på Facebook uden at opslaget bliver pillet ned. Tricket: At fjerne sine egne brystvorter og sætte kærestens på. Mænd må nemlig gerne vise brystvorter på det sociale medie, og det er netop den forskelsbehandling, hun ønsker debat om i forbindelse med kampagnen #FreeTheNipple.

- Det er direkte gammeldags og snævertsynet at se brystvorter som noget seksuelt, skriver Emilia Huttunen til metroxpress via Facebook.

Nye nøgen-regler på Instagram: Dette må du ikke vise
Nye nøgen-regler på Instagram: Dette må du ikke vise

- Folk vil gerne tro, at vi lever i en lige verden, men i virkeligheden er vi langt fra det. Det handler ikke om at VILLE vise sine brystvorter, det handler om at få folk til at se begge køn som lige og indse, at der ikke er noget specielt ved brystvorter, skriver hun.

Den unge finne får rigtig meget positiv feedback på sociale medier, men der er også mange, der ikke kan følge hendes pointer.

- Jeg er helt med på lidt feminisme, men alt det her 'sæt din brystvorte fri' giver ikke mening for mig. Vil du ikke bevare lidt mystik om, hvordan du ser ud inde under tøjet? Jeg synes, det skal holdes personligt og intimt, skriver Samantha Cartwright eksempelvis i en kommentar til billedet.

#FreeTheNipples: Derfor smider islandske piger trøjen
#FreeTheNipples: Derfor smider islandske piger trøjen

Det rører dog ikke den 22-årige blogger, som er stålsat.

- Jeg tror virkelig på min sag, og jeg vil stå ved mine holdninger til den bitre ende, og forhåbentlig vil mine børnebørn en dag være stolte af mig for at gøre min del for kvinders rettigheder, skriver Emilia Huttunen til metroxpress.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

14-årig rapper vælter Danmark: Vi har...
bt.dk
Syv-årig dreng faldt gennem isen: Nu...
bt.dk
Astana-dansker om lukningssnak: 'Det...
bt.dk
Annette Heick: Dengang jeg var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx