Af Mads Kindberg Nielsen - 29/07-17 11:26

Kvindelig vært dummede sig på direkte tv: Ét ord gjorde seerne rasendeKvindelig vært dummede sig på direkte tv: Ét ord gjorde seerne rasende

Chok! Først faldt Erin Molan ned fra en stol på live-tv, og så brugte hun et ord, som hun sidenhen skulle fortryde.

storybild

Erin Molan frygtede en fyring, da hun kvajede sig i en live-udsendelse. (Billede: Instagram)

Den australske kendis var vært for en Tour de France-udsendelse på den australske tv-kanal Channel Nine, da hun pludselig faldt ned fra sin høje stol. Hun nåede kun at sige 'Tour', inden uheldet skete.

Og da var det, at hun kom den menneskelige reaktion, som de fleste sikkert kan relatere til, men som var ved at koste jobbet:

»Lort!«

Molans udbrød blev hørt af millioner af tv-seere, hvoraf de mest følsomme reagerede og tvang hende til at undskylde. Det gør hun så på sin Instagram-profil.

Et opslag delt af Erin Molan (@erin_molan) den

»Så... I aften var anderledes. Jeg faldt ned fra min stol undervejs i en udsendelse, 1,5 meter over jorden, og jeg brugte desværre et ord, som ikke er på sin plads at bruge. Det undskylder jeg. Det var en refleks og Gud, hvor har jeg det dårligt. Tak til alle de fantastiske mennesker, som fik mig til ikke at føle mig så forfærdeligt tilpas, som jeg nu allerede gør. Kærlighed til alle igen, og undskyld, hvis nogle dejlige børn hørte min forfærdelige reaktion,« skriver hun.

Over for News.com har Molan forklaret, at hun frygtede en fyring, men stemningen syntes nu at være noget bedre, da hun var tilbage på skærmen torsdag. Her fik hun blandt andet overrakt en sikkerhedssele, som det ses i videoen herunder.


Heldigvis for Molan er hun ikke blevet fyret, og 'lortehistorien' må siges at have taget en drejning til det bedre. Heldigvis for det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!! Nu er det...
bt.dk
Undrede du dig også? Derfor kom...
bt.dk
Filmekspert i hård kritik af ny Star...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx